Murat Onder
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 10.151
- 9.715
- 1.738
Konuya en son yazan seni görünce Kesin dedim LPG hediye ediyor.Benim sesim, Murat Durmaz canımızdır
Hemen hazırlarız
Kendisine doğum gününde LPG tankı hediye ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuya en son yazan seni görünce Kesin dedim LPG hediye ediyor.Benim sesim, Murat Durmaz canımızdır
Hemen hazırlarız
Etkili R vurguların varmış Bumut BeyBenim sesim, Murat Durmaz canımızdır
Hemen hazırlarız
Kompleks yapma.dogum günün kutlu olsun. Sana hediyeni verecegim. Karanlıklar icindeTeşekkür ederim kanks 28'iz daha![]()
maç yayını yapılsa spikerlik adayım oldun.Benim sesim, Murat Durmaz canımızdır
Hemen hazırlarız
Bu ne lan böyle sen misinTeşekkür ederim güzel mesajlarınız için arkadaşlar.İyiki bu foruma üye olmuşum ve sizin gibi değerli renktaşlarımla tanışmışım.Gönül isterdi ki bu fotoğrafı photoshopsuz paylaşayım ama mizaha konuk olmak istemedim
Ekli dosyayı görüntüle 239999
Ne var ulanBu ne lan böyle sen misin
Sakalın acaibime gittiNe var ulan![]()
Teşekkür ederim güzel mesajlarınız için arkadaşlar.İyiki bu foruma üye olmuşum ve sizin gibi değerli renktaşlarımla tanışmışım.Gönül isterdi ki bu fotoğrafı photoshopsuz paylaşayım ama mizaha konuk olmak istemedim
Sakalın acaibime gitti
fikrimi değiştirdim.Tehlikeli bir tarzan sakalı görüyorum
Öyle fotoğrafta ki gibi çok değil biraz photoshop uygulayınca öyle çokmuş gibi gözüküyoSakalın acaibime gitti
Teşekkür ederim güzel mesajlarınız için arkadaşlar.İyiki bu foruma üye olmuşum ve sizin gibi değerli renktaşlarımla tanışmışım.Gönül isterdi ki bu fotoğrafı photoshopsuz paylaşayım ama mizaha konuk olmak istemedim
hemen netleştiririm renkdaşlarTeşekkür ederim güzel mesajlarınız için arkadaşlar.İyiki bu foruma üye olmuşum ve sizin gibi değerli renktaşlarımla tanışmışım.Gönül isterdi ki bu fotoğrafı photoshopsuz paylaşayım ama mizaha konuk olmak istemedim
Hayır söverimhemen netleştiririm renkdaşlar
sıkıntı yok
Sakalları kapıştıralim miTeşekkür ederim güzel mesajlarınız için arkadaşlar.İyiki bu foruma üye olmuşum ve sizin gibi değerli renktaşlarımla tanışmışım.Gönül isterdi ki bu fotoğrafı photoshopsuz paylaşayım ama mizaha konuk olmak istemedim

Olur diyecem kanks ama kazanan belli bence yavSakalları kapıştıralim mi
Ekli dosyayı görüntüle 240006