Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.603
- 9.893
- 2.068
Beline guvvet gardaşım Ivan Divandelenim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beline guvvet gardaşım Ivan Divandelenim
Hangi renkleri kattığını @Umut Şimşek söyleyecektir.Nice mutlu yıllar dilerim
foruma renk katan büyük adam
Gecmiste performansi cok saglamdi ama bir gün 6 yapmaya kalkinca belden fitik atti. Suan iki büklüm geziyor@Doruk Ata TANRIVERDİ nasıl performans?
Teşekkür ederim ama bol bol şimşek olmasın kanks yav@Murat Durmaz Doğum günün kutlu olsun! Sağlıklı, mutlu, nice huzurlu, bol Şimşekli yıllar
Murat'ın pastasını getirirken Umut, oturanın da Barış olduğunu söylememe gerek yoktur herhalde;
![]()
Bugün pek oynamadım 4-5 tane Maç'a oynamışımdır oynadıysam da en fazlaFb macina ilk yari 1 mac 2 olura kac para bastin Murat?
Sen yapay zekaya gerek duymazsın ki sen hackersın kanks yavBlurlu görüntüyü yapay zekaya açtırdım
Değişik görüntüler var
@Onur Bakır @Onur Üründül Teşekkür ederim kanks ama hediyeleri bu 2 Onurlu arkadaşlara göndersen daha iyi olurmutlu yıllar kanks! gece umudu göndereceğim odana hediye olarak
Murat Durmaz kız mi doğurmuş anlamadim
Barışımmm jinekoloğumm doğum kontrol hapımmmMurat Durmaz kız mi doğurmuş anlamadim
Ben muratın seviyesine çıkamam o ciddi sapık ben sadece güzel kadın severimSen sapiksin. Bunları dusunmeni normal görüyorum. @Serhan Artemis senden ders almali
@Murat Durmaz sen neymişsin be abiBen muratın seviyesine çıkamam o ciddi sapık ben sadece güzel kadın severim