Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaşamına en rahat devam edeceğii düşündüğü Bursa'ya taşınmaya karar veriyor.
Canından çok sevdiği evini bana danıştığı yöntemle Bursa'ya götürmeye karar veriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 245933

Bu kelimelerle Suno AI kullanıp 2 dakikada müzik yaparsın senYaşamına en rahat devam edeceğii düşündüğü Bursa'ya taşınmaya karar veriyor.
Canından çok sevdiği evini bana danıştığı yöntemle Bursa'ya götürmeye karar veriyor.
İyi fikir kuzenBu kelimelerle Suno AI kullanıp 2 dakikada müzik yaparsın sen
Balparmak Onurum şiir gibi erkek, şuan @Murat Durmaz gelse beni halı gibi cümle alemin önünde silkse gıkım çıkmaz, muradımmmm
Yaşamına en rahat devam edeceğii düşündüğü Bursa'ya taşınmaya karar veriyor.
Bakışların yüreğimi bursa çeliği gibi deldi targutayımmmNereye geldik kardeşim
![]()
Edicem dur senUmut senle Aras'ın da yaani 2 kuzenin ebesini de dahil et hikayeye![]()
Sana bu internet bağlantısını sağlayan firmanın ebelerini de dahil etEdicem dur sen
Bir gerçek doğum günü kutluyoruz.Beyler en son doğum günü var diye yazdık bu başlığa hatta ben doğuma yetişememiştim. Yılda 2 kez mi doğuyor, nedir![]()
Önceden benzinle mi çalışıyordu, ister istemez benzini kim koyuyordu diye insanın aklına sorular geliyor umudum hayal gücü genişimBir gerçek doğum günü kutluyoruz.
Diğeri LPG taktırdığı tarih
Muradım ne güzel fantezilerin var öyleUmut Umut senle buluştuğumuzda bu paylaşımlarını hatırlatacam UmutSeni ormanda 1 ağaca bağlayıp bırakayım da gör
![]()
Sen de gel seni de yanda ki ağaca bağlayayımMuradım ne güzel fantezilerin var öyle![]()