Murat Göğebakan Vefat Etti

Allah rahmet eylesin..

hala siyaset peşinde olan aciz ve gafret içindekilere söyleyecek tek bir kelimem bile yok hakaret etsen ona bile değmeyecek insanlar mağlesef Allah ıslah etsin diyorum ve konuyu kapatıyorum...

Allah rahmet eylesin. Şu siyaset yapanlarda defolsun gitsin artık

Hangi partiyi tuttuğu bizi ilgilendirmez . Sonuçta siyasetçi değil bu adam . Şarkıları güzeldi . Belki size kötü gelebilir . Beğenmiyorsanız da beğenmezsiniz tutup da ölmüş bir kişinin ardından kötü konuşmak olmuyor .

Böyle bir konuda dahi siyaset yapılıyorsa eğer yapana değil yaptırana bakacaksın... Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin...

Allah rahmet eylesin ,

gerçekten üzüldüm , bir zamanlar az dinlemedik ! :(

Ama son halini görünce kurtulmuş sanırım :oops:

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Sözün bittiği yer. İnanamıyorum açıkcası. İnsanları siyasal partilere göre mi değerlendireceğiz artık? Etrafınızda akp'li yakınlarınız yok mu hiç? Öldüğü zaman partisine göre mi değerlendirme yapıyorsunuz? Şurda bir insan ölmüş, üstelik genç sayılır bir yaşta ve o insan beğenseniz de beğenmeseniz de yıllarca sanat yapmaya çalışmış. Böyle acı bir olayı da siyasete bağlıyorsunuz, sonra da vay efendim ülke bölünüyor diyorsunuz. İşte bu tarz düşünceler yüzünden bölünüyor ülke.

Neyse... Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin yakınlarına sevenlerine sabır versin.

Allah Rahmet Eylesin Mekani Cennet olsun. Cok uzuldum Ay Yuzlum ve Yarali parcalarini hep dinlerdim :(

Bazi yorumlari okudumda... Insan olmayi unutmus olanlar varmis rezillik yav.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=kP2KC-w9mko[/media]

Son görüntüleri.

Mekanı Cennet olsun..

Allah rahmet eylesin...

tapatalk

Mekanı cennet olsun

10584425_348469565319831_1282410709_n.jpg

Geri
Üst Alt