- 10 Nisan 2013
- 58.814
- 42.052
- 3.943
Naber Alperbu üyeligi yeni aldım tanımıyorum sizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Naber Alperbu üyeligi yeni aldım tanımıyorum sizi
hazır hesap olarak aldım59000 post atmışsın ayıptır yav
iyidir dostum necmi diye bir herif musallat oldu onunla ugrasıyorumNaber Alper
Alpercim yasaklarla aran nasıliyidir dostum necmi diye bir herif musallat oldu onunla ugrasıyorum
yasaklar bana yok corona diye birşeyde yok zatenAlpercim yasaklarla aran nasıl
Kapı zillerini yalamaya devam ediyor musunyasaklar bana yok corona diye birşeyde yok zaten
Bir ara baya iyiydi, hatta favori marketimdi. Son 2-3 sene de bizim takım gibi sürekli geri gitti kalite. Gerçi belli olmuyor, bazen marketler de bölge müdürü, market müdürü v.s. sorun farklı bir yerden de olabiliyor.Reis nedir Carrefour-SA'lar neden böyle ya? @Murat Onder
![]()
Carrefour SA Kasa Yavaş, Para Üstü Eksik, Kaba Ve Sorumsuz Şef
Carrefour SA için yazılan 'Carrefour SA Kasa Yavaş, Para Üstü Eksik, Kaba Ve Sorumsuz Şef' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Carrefour SA hakkında ...www.sikayetvar.com
![]()
Carrefour SA - Şikayetvar
CarrefourSA mağazaları, müşteri hizmetleri ve ürünleri ile ilgili şikayetler Şikayetvar'da! Siz de CarrefourSA şikayet ve yorumlarınızı sayfamızda payla...www.sikayetvar.com
İlgili bakanlığın fahri müfettişi gibisin valla.Bir ara baya iyiydi, hatta favori marketimdi. Son 2-3 sene de bizim takım gibi sürekli geri gitti kalite. Gerçi belli olmuyor, bazen marketler de bölge müdürü, market müdürü v.s. sorun farklı bir yerden de olabiliyor.
Şimdi favori marketin hangisi?Bir ara baya iyiydi, hatta favori marketimdi. Son 2-3 sene de bizim takım gibi sürekli geri gitti kalite. Gerçi belli olmuyor, bazen marketler de bölge müdürü, market müdürü v.s. sorun farklı bir yerden de olabiliyor.
Denetçilikle ne alaksı var ya. Alışverişe gidiyorsun, sanki etiket ve fiş de fiyat çıkmıyormuş gibi aldığın ürün 2.40 iken 2.50 diyor paranın üstünü yutuyor. İnsanı salak yerine koymaları sinir ediyor. Baştan adam gibi söylese kasamda bozuk yok diye bende bozuk varsa üstü verip ayarlarım veya bir seferlik alışkanlık olmadığı sürece idare edersin. Ama insanı salak yerine koymaya kalkmaları bir de üstüne atar yapmaları adamı delirtiyor.İlgili bakanlığın fahri müfettişi gibisin valla.
Denetçi olmuşsun resmen.
Şu an tam olarak yok. Ama örnek olarak Çapa Migros var biraz uzak kalıyor ama işlemlerde ve hızda çok iyiler. Arada daha yakında Jet Migros var orada da mesela kasa baya yavaş.Şimdi favori marketin hangisi?
10 kuruş detayı önemli.Denetçilikle ne alaksı var ya. Alışverişe gidiyorsun, sanki etiket ve fiş de fiyat çıkmıyormuş gibi aldığın ürün 2.40 iken 2.50 diyor paranın üstünü yutuyor. İnsanı salak yerine koymaları sinir ediyor. Baştan adam gibi söylese kasamda bozuk yok diye bende bozuk varsa üstü verip ayarlarım veya bir seferlik alışkanlık olmadığı sürece idare edersin. Ama insanı salak yerine koymaya kalkmaları bir de üstüne atar yapmaları adamı delirtiyor.
Şu an tam olarak yok. Ama örnek olarak Çapa Migros var biraz uzak kalıyor ama işlemlerde ve hızda çok iyiler. Arada daha yakında Jet Migros var orada da mesela kasa baya yavaş.
2 apartman yanımda BİM var, bir ara çok abuk sabuk elemanları vardı, dibimde olmasına rağmen uzun yıllar gitmedim. Son 4-5 yılda elemanlarıu baya düzeldi, bir de çok yoğun olurdu, alt mahalle ve üst mahelle de 1 tane daha açtılar yoğunluk azaldı oraya da giderim.
Ama genel olarak ürün çeşidi olarak ürün kalitesi olarak Carrefour ve Migros, onun dışında iğer 3 marketten ilk tercihim BİM, arada bir kaç farklı ürün için ŞOk ve A101'e de giderim.
Detay 10 kuruş değil, detay piyasa da son dönem de gerçekten de bir bozuk para sıkıntısı var. O zaman sende fiyatını ona göre ayarlar. Zam geldi mi zammı da anında basıyorlar. Ama bozuk yoksa o ürünü 9.90 değilde 9.50, 9.75 10.0 yapabilirsin, amaç vatandaşı tokatlamamak vergi kaçırmamaksa.10 kuruş detayı önemli.
Vereceksin kardeşim!
Adam haklı birader senden 10 kuruş benden 10 kuruş herkesi çarpsın böyle böyle10 kuruş detayı önemli.
Vereceksin kardeşim!
maganda gibi bisiklet sürüyor sürücüler dikkatli olsun
otobüslerin arasına falan giriyor yayalara zarar verebilir birini dövüyordu videoda