- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
bay KING 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine bir gediği kapatmışsın ağabey hürmetlerbay KING![]()
Sağol rtas gedik kapatmak bizim işimizYine bir gediği kapatmışsın ağabey hürmetler
Ankara’ya geliyorum üstat buluşalım armada gsstoreda ardından Kızılay Galatasaraylılar birliği yapalım ne dersin ağabey?Sağol rtas gedik kapatmak bizim işimiz![]()
Ankara’ya geliyorum üstat buluşalım armada gsstoreda ardından Kızılay Galatasaraylılar birliği yapalım ne dersin ağabey?
ön kaldırabiliyor mu merak ettigim bir bisiklet ustadi
@Murat Ünsal bu sen misin reis yoksa @Serkan G. Veren isimli ajan profilini mi ele geçirdi ? Şaka bir yana sende çok değerli bir insansın.
@Tahir Mahir Koç estağfurullah istediğimiz takımımızın başarısı, biz de yeri geliyor totem çılgınlığına katılıyoruz. aynı şekilde sen de en az benim kadar Öz Galatasaray'lısın.
@Necmi Koyuncu teşekkürler üstat. Sen bir ara beni baya merak ediyordun. Aslında benim yerim her ortamda vardır yıllardır. Ama her platforma peşimde olduğunu söyleyen @Uğur İz bile maalesef ulaşamamış.
Bir kaç video daha var ama onlarda hava daha karanlık. Buradakinde son 10 dakikaya bakarak bana isteyen ulaşabilir. Şu Covid-19 un en azından şu sakat dönemi geçsin, İstanbul'da olan veya gelen herkes ile gün gelir sohbet ederiz.