Murat Özaydınlı'dan Tweet!

Fenerbahçe eski yöneticisi Murat Özaydınlı saha kapatma cezaları ile ilgili twitter'dan çok konuşulacak bir twit attı.

Özaydınlı, ">“Son 3 yılda Fenerbahçe'nin sahası 17, beşiktaş'ın 12 defa kapatılmışken galatasaray'ın kapama cezası almadığını biliyor muydunuz ?"

Ne diyor bu tanimadigim pust

Edit: Tahmin ettigim gibi sacmalamis.

Gerçekleri.

Edit : kuşları eleştiriyor gibime geldi.

Hıyar bizde olay küfür olmuyorda ondan.Gerzek taraftarlarının yaptıklarını unuttunmu son 3 yılda.

anlatta dinleyelim panpa

5382.jpg

fft99_mf2265438.Jpeg

220920132230429875126.jpg

derbi_olaylar.jpg

olayli_derbide_carpici_detay_h21506.jpg

mehmet-baykan-derbiye-kacak-girdiler-5093438_7038_o.jpg

2621244335.jpg

bu hırboların bahaneleri ise;

Gasp Büro Amirliği’nde ifadelerine başvurulan zanlıların çoğunun suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi. Zanlılarının bazılarının verdiği ilginç ifadeler dikkat çekti. İndikleri saha içinde gözaltına alınan zanlılardan birinin, “Düğünümün davetiyelerini getirmiştim. Sahada onları dağıtacaktım", bir başka birinin, “Federasyon yetkililerine Galatasaray’a burada kupa vermemelerini söyleyip çıkacaktım" birinin de, “Futbolculara forma imzalatıp çıkacaktım" şeklinde bahaneler öne sürdükleri öğrenildi.

oldu.

tıpkı eboue ve drogba ya muz sallayanların midem ağrıyordu doktor önerdi dediği gibi

böyle böyle düşünmeden ilkokul çocuğu gibi konuşup terör yuvasına çevirdiniz stadlarınızı. kaç yıldır kibrit çöpü atılmadı stadımızda derbilerde sahaya.

Allah bildiği gibi yapsın sizleri

yak yık ceza al medeni insanların cezası neden yok hep bize var de hem şey yapıp hemde bağırmak denir buna klasik şikeci camiası

Bizim sizin gibi çirkef taraftarımız mı var?Sadece geçen sene Mersin maçında biri sahaya girdi,o da Mersinli çıkmıştı.

Bu kadarida olmaz herhalde..

Tam tipik Fener yoneticisi, beyni error veriyor..

ee napalim size verildi diye bizde mi alalim?

olay yok ki cezada yok demek ki. allahin duz mantigi

Az kaldı biz de ceza alacağız yakında.

Sezon ortası karar mı değişir diyenler isteyince değişiyorlar tıpış tıpış, üstelik şikeciler tam saha kapatma cezası alacakken..

Bir BJK-GS bir de GS-BJK maçını izle sonra neden olduğunu anlarsın yazsın biri

gelecek hafta icin yol yapiyor bunlar. bizim mal polarcilar da bu tuzaga düsecektir.

Az kaldı biz de ceza alacağız yakında.

Sezon ortası karar mı değişir diyenler isteyince değişiyorlar tıpış tıpış, üstelik şikeciler tam saha kapatma cezası alacakken..

Alacagiz degil aldiracaklar olmali orasi renktas.

Alacagiz degil aldiracaklar olmali orasi renktas.

Orası öyle de yönetim bari bu kez uyanıklık edip fener maçının seyircisiz oynanmaması için çaba sarf etmeli. Duruma göre Konya deplasmanına seyirci götürmememiz gerekir..

Hakemi küfreden federasyon yine hakemin vereceği fahiş kararla taraftarı tahrik edip sonra da çok rahat ceza yazdırabilir.

Geri
Üst Alt