GSC Portal Murat Özyer: "Bütün oyuncularımız serbest"

Ben bu durumu bir futbolsever olarak normal karşılıyorum.Ama basketsever arkadaşlar için üzücü bir durum.

Ya mayıs ayı başkanlık yarışı çok çetin geçecek yada duraklama dönemi biraz uzun sürecek.Siyasi baskı,maliye baskısı ve medya baskısı bizi bu hale getirdi ne yazık ki.şikeciler ve şikeseverlerin istediği oldu.

Yaşasın adalet

Cok gereksiz bi aciklama. Futbolda albayrak, baskette bu susmak bilmiyor.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnsanlıkla birazcık alakan olsa, ceza almayı göze alıp hakaret edeceğim, belki alınırsın, insani tepkiler verirsin, beni kızdırdığın gibi seni kızdırabilirim diyeceğim ama işte bunun mümkünatına inanmadığım için ya görmezden geliyorum ya da şikayet ediyorum.

Ancak moderasyon aynı şeyi defalarca yapan ve kısa cezalarla kurtulacağını veya sadece edisyonla geçiştireceğini bildiği için ısrarla sürdürene daha ağır yaptırımlar uygulamadığından zaman zaman insani tepki olarak, muhattaplık ilişkisi kurmak ve böylesi cevaplar yazmak zorunda kalıyorum.

Biliyorum ki bu eğri bir duvara neden eğrisin diye hesap sormak ile eş değer bir davranış. Malesef.

YIL 2015 hala saman altından su yürütüyorsun AYIP BE ARKADAŞ

Hee hatta Ulkerspor'a da haber gonderin, bakin Arroyo serbest durumda gelin alin diyin tam olsun onlarin tek eksigi hazir oyun kurucuyken :)

futbol disinda diger subeleri sirf sponsor ile finanse edeceksin, sponsorlar nekadar veriyorsa ona göre ayagini yorganina göre uzatacaksin bütcenin disina cikmiyacaksin , nekadar ekmek okadar köfte misali

Geri
Üst Alt