Haber Murat Sancak: "İnşallah hakem Galatasaray'a şirin gözükmek için takdir haklarını onlardan yana kullanmaz"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
20250208_220257.webp

Adana Demirspor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak: "İnşallah Galatasaray'a şirin gözükmek için takdir haklarını o şekilde kullanmaz ama netice itibariyle, "Ben bu hakemi istemiyorum, şu hakemi istemiyorum" diye bir anlayış olamaz.

Yeni sistemde bilgisayar seçiyor ama ben daha önceki toplantıda şunu önerdim; 25 tane hakemimiz var, Galatasaray'ın da 19 maçı var ilk devre diyelim. Birinci hakemden başlayıp 25 hakemi sıralayacaksın. 25. haftadan sonra tekrar başa döneceksin. Bugün Galatasaray - Fenerbahçe maçı 3 puan. Galatasaray - Adana Demirspor maçı da Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı da 3 puan. Zaten orada çifte standart yapılıyor." [Ekol TV]

kes lan

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnşallah hakem hatası ile 5-6 atarız da zaten nerde bu dediğiniz

bu salaklara 6-7 golden daha az atılmamalı.

kulübün içine sıçtın, muhtemelen yeni sezonda alt ligde malatyaspor gibi olacaksınız.

hala boş boş zırlıyorsun

ne de olsa fbli.

Düsüp artik haritadan kaybolmadan önce mamalanmis ve son defa bize gönderme yolluyor.

Bu adam çok şaibeli bir adam..Kesinlikle mal varlığı incelenmeli..ads kulübünü kendi cikarlari uğruna mahvetti.. klupte yapılan işlemler de incelenmeli.

Yarın size öyle bir koyacağız ki, yine bol bol ağlayacaksın it herif merak etme.

Ulan haysiyet yoksunu ligin dibine demir atmışsın gelen geçen çakıyor, kimseye laf etmedin de bizim maç öncesinde mi laf ediyorsun?

Bırak bu işleri senin futbolla isin mi kalmış şu anda Adanaya gelemiyorsun bile taraftar grubu gördüğü yerde dövecek ülkenin en güzel kulüplerinden birinin içinden geçtin futbol katili bir adamsın ...

hakeme gerek yok domal

Hadi lan ordan dağ ayısı mafya bozuntusu. Şikeci k.oç'un maçlarından önce ne hikmetse hiç böyle açıklama yapmıyor kimse. Hepinizin canı cehenneme.

3 kirmizi 2 penalti ile 1-0 kazanirz insallah

Prim için koçtan nekadar aldın onu söyle Allah aşkına

Geri
Üst Alt