Murat Ülker: "Şu ana dek Fenerbahçe'ye yarım milyar dolar verdim"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
murat-ulker-kimdir-1686939922.jpg

Fenerbahçe başkanlığı için adı geçen iş insanı Murat Ülker, katıldığı bir YouTube kanalında kulübe yarım milyar dolar bağışladığını söyledi. Ülker, başkanlık için aday olmayacağını belirtirken, Fenerbahçe'nin var olan başkanının işi en iyi şekilde yaptığını ifade etti. Futbol hakkındaki düşüncesini de paylaşan Ülker, basketbol gibi biraz daha hızlı olması gerektiğini söyledi.

İsmi Fenerbahçe başkanlığı ile anılan iş insanı Murat Ülker, kulübe ne kadar bağışta bulunduğunu söyleyerek başkanlığa aday olmayacağını belirtti.

"YARIM MİLYAR DOLAR VERDİM"

Katıldığı bir YouTube kanalına konuşan Ülker, ilk olarak kendisine yöneltilen "Fenerbahçe'ye şu ana kadar ne kadar para verdiniz?" sorusuna, "Yarım milyar dolar verdim. Fenerbahçe bunları hak ediyor" yanıtını verdi.

"BAŞKAN ARAMIYORLAR"

Başkanlık için sorulan "Çocuklarınızın ileride Fenerbahçe'nin yöneticisi, başkanı olmak ister misiniz?" sorusunu da cevaplayan Ülker, "Fenerbahçe'ye başkan aramıyorlar, var başkanı. O işi, anlayan kişilerin yapması gerekir. Futbol hakkındaki benim düşüncemi sorarsanız, ben futbolu biraz yavaş buluyorum. Basketbol gibi biraz hızlanması lazım" şeklinde yanıt verdi.

O parayla ne saraylar, millet bahceleri yapilirdi. Bosa gitmis.

Çok işe yaramış gerçekten.

Yarım milyar dolar verdim. Fenerbahçe bunları hak ediyor
Hak etmez olur mu ya? Bir tane başkanı kıçı kırık lig şampiyonluğu için organize, örgütlü şike yapar, ülkede futboldan tut kadın voleyboluna kadar her branşta önü alınamaz bir nefret ortamı yaratır; öbürü bu nefret ortamını iyice körükler, ligdeki bir sürü takıma kendi şirketlerinden sponsorluklar vererek duygusal bağlar kurar, yetmez MHK Başkanı'nı bir güzel ayarlar, yetmez TFF Başkanı'nı belirlemeye çalışır, bunların üzerine medyada kendi aleyhine görünen herkesin ekmeğini elinden almaya çalışıp sanki Fenerbahçeli spor yazarları işlerinden oluyormuş görüntüsü verir...

Nihayetinde birisi borcumuz 7 milyar TL der öbürü milleti kandırıyorsun aslında 10 milyar TL diye tvlere çıkar. Ve en sonunda bir bakarsın elinde bir tane elle tutulur başarı yok. Bir tane Avrupa Kupan yok. Hiçbir şeyin yok. Çok işe yaramış gerçekten.

Keşke şu ülkeyi de Fenerbahçe'nizi sevdiğiniz kadar sevseydiniz.

Sponsorluğundan dolayı para aktardığı malumdu da açıkladığı miktar gerçekten inanılmaz. Ülker çikolatalı gofret bile almamak lazım.

Bir adamın ne mal olduğunu anlamak istiyorsan borsada girip hissesine bakacaksın

Kar eden bir şirket karını benimle paylaşmıyor ya da hisse değeri buna uygun bir şekilde yükselmiyorsa,

Patron şirketteki işinden ziyade borsadan para kazanmaya tenezzül ediyorsa ,

Ve üstüne üstlük
(Hamdi-Erolcuk-Muro) gibi kan emici tiplerse söz söylemeye değmezler

bu konu ile alakasız ama sanırım şampiyon olmamız kadar belki daha da fazla onları kadıköyde yenmemiz bunları mahvediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt