Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.552
- 6.379
- 1.073
Alt yaş gruplarında futbol akademisinin forma göğüs sponsoru.işin ilginci bize de sponsor stadyumda sitede logosu var nasıl iş anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alt yaş gruplarında futbol akademisinin forma göğüs sponsoru.işin ilginci bize de sponsor stadyumda sitede logosu var nasıl iş anlamadım
Senin gönlün zengin onun fakir. EsitlendinizBenzer görüşlere sahibiz ama kendisi zengin ben fakirim
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşla gezinirken gofret almıştım Preldzic'in parasını senin gibiler ödüyor demişti o gün bu gündür ürünlerini kullanmamaya imtina ederiz.
Vallahi iyi olurdu.Ne yani insanlar Mounun parası çıkışmasın diye Opetten akaryakıt almasın mı
SarperNe yani insanlar Mounun parası çıkışmasın diye Opetten akaryakıt almasın mı
Opetten yakıt alana pompayı montelemek lazım hatta.Ne yani insanlar Mounun parası çıkışmasın diye Opetten akaryakıt almasın mı
Opetten yakıt alana pompayı montelemek lazım hatta.
abi niye bayat ekmek yiyon?Ekli dosyayı görüntüle 282332
Sonra abi ben duymadim, ben gormedim , o son evde kalan son cokoprensmis esim cayin yanina koymustu vesaire vesaire demeyin..
Muronun yaninda sizi de...!
Var: Boğazında kalsın.Televizyonum=Arçelik
Beyaz eşyalarım=Beko
Arabam=Ford Mondeo
Ev eşyalarım=Koçtaş
Benzin=Opet
Bilgisayarım=Grundig
Ayrıca satılana kadar makarnamı Pastavilla,ketçabı mayonezi Tat,sütümü de Sek alıyordum.
Var mı söyleyeceğin?
Terbiyesiz,beddua ediyor bir deVar: Boğazında kalsın.
abi niye bayat ekmek yiyon?
Allah tuttuğun oruçları kabul etsin.Terbiyesiz,beddua ediyor bir de