#Murat Yakın

Arif Ulu

Baba Gündüz
#Murat Yakın

Kaynak:

Gibts noch eine Wende? Murat Yakin auf dem Flieger nach Istanbul | Fussball | Blick

murat_yakin_uefada_tarih_yaziyor13628159270_h999614.jpg

Spartak Moskova ile yakin temasda olsada... Mancini'nin gidisati sonrasi Abisi ile Istanbula gelmis diyorlar

(haber 2-3gün evvel yayinlandi).

Kaynaga göre, Murat Yakın Yönetim ile anlasirsa Galatasaray'a gelebilirmis.

Milliyet Haberi:

Murat Yakın İstanbul uçağına bindi, geliyor - Milliyet Haber

Bence fena olmaz.

Ben başarılı olabileceğini düşünüyorum.

Olabilir mantıklı bir hamle olur.

Piyasada doymuş adam almaktansa bu adama sabrederiz daha iyi.

Duygusal yaklaşmayacak ise düşünülebilir. Saçma sapan Hollandalı hocalar geleceğine bu gelsin.

Türkiye'nin sartlari eskisindende kötü oldu. Aslinda söylenen hocalarin çogu iyidir ama bu sartlarda çalisacak Denizli gibi birine ihtiyaç var. En azindan bir sezon için.

Murat Yakın meşaleyi yakın esprisi yapamayacak kadar üzgünüm Luce ah Luce :(

(Murat Yakın'a da hayır demem)

Diğerleri olmasın murat yakın biraz daha iyi olur eğer luce olmayacaksa bu aday

Jol gibi adamların ismi geçiyor. Murat Yakın'a hertürlü daha olumlu bakıyorum şu durumda. Zaten başarılı da olmuş genç yaşta.

Bu kaynaklar bizi cok iyi kekledi. Lucescu diye taraftarı iyice gazladı, sonra Lucescu olmayınca moraller sıfır oldu.. Medya bizi kullanıyor..

Luce gelmeyecekse, genç ve hırslı grubundan mantıklı bakılabilir.

Yoklukta gider hırslı bişeye benziyo belki tutar arada farklı tatları denemek gerekiyor :)

Hesap Makinesi

Bulgaristanda cikan haberlere gore yarin Spartak resmi olarak aciklayacakmish Murat Yakin'i.

Jol , Advocaat gibi isimlerdense ; Mircea Lucescu olmuyorsa kendisi gelmeli diye düşünüyorum çünkü ;

Adı geçtiği gibi ; Sammer , Hitzfeld gibi isimlerinde olmasına ihtimal vermiyorum.

Del bosque gelsin böyşe yönetime , böyle taraftara leş hollanda'dan 5 yiyen takımın patronu yakışır.

Evet hollanda her türlü leş bir takım 3 tane sırtlayan adam var sadece ve herhangibiri sakatlandığında ipi çekilecek , her ne kadar şampiyon olmalarını istesem de Van Gaal gibi bir dahiye rağmen gene cenabet şanssızlığı tutup yarı finalde elenirler..

Her neyse leş ötesi bir TD bekliyorum bu sene ..

Luce olmuyorsa kesinlike bu olmalı öbür rezil yabancı adaylardan iyidir

Yerli olması yerli futbolcularla olan iletişimi

Avrupada oyunculuk + teknik direktörlük yapması yabancılarla iletişimini doğrudan olumlu etkiler teknik taktik bilgisi ortada + cv si iyi olan başarıya doymuş + tr de hiçbirşey yapamayacak adamlara göre kesinlikle alınması gereken bir zat (luce olmazsa)

Yaş olarak daha olgun birisi gelmeli hakimiyet kuramayabilir florya çok ayrı bir yer

Bu adam Basel de çok genç oyuncularla çalıştı, bizim takımda maşallah herkes general, bu şartları kaldırabilir mi şüpheliyim doğrusu. Ha kariyerinde basamak atlamak istiyorsa da bunlarla başa çıkmayı öğrenmesi gerek tabi. Olumsuz değilim kendisine, zira Lucescu gelmedikten sonra kim gelirse gelsin soru işareti olacak zaten. En azından kariyerine güzel bir başlangıç yapmış, hedefleri olan bir hoca adayı kendisi.

Geri
Üst Alt