Murat Zorlu: "Zamanında Seyrantepe'deki Projeyi durdurmak için çok uğraştık!"

Bence bu iftira değil itiraf. Ayrıca ben her Fenerbahçe mağlubiyetinde izlerim "Sadece Fenerbahçe"yi. Bu programı da izledim ve Murat Zorlu orada kendinden değil Fenerbahçe camiasından bahsediyor. Zaten Murat Zorlu kim ki bizi durdurmaya kalksın. İçeriden kulis bilgisi veriyor aslında. Murat Zorlu'yu falan boşverip direkt o zamanki Fenerbahçe yönetimi ve camiasından kim varsa onların tepesine çökülmesi lazım. Murat Zorlu bunu dillendiren adam yalnızca. Ama koskoca Galatasaray muhabirleri şimdiye kadar Fenerbahçe'nin bu bel altı denemelerini nasıl çıkarmadı ortaya hayret. Galatasaray'a stat konusunda bir oyunlar oynanmış ve bunu Fenerbahçe amigolarından öğreniyoruz.
Stad konusu bilinmeyen bir konu değil ki. Bunların şikeci karakter yoksunu başkanı yüzünden kocaman arazide kala kala stad kadar arazi kalmıştı. Proje devasaydı.

Stad konusu bilinmeyen bir konu değil ki. Bunların şikeci karakter yoksunu başkanı yüzünden kocaman arazide kala kala stad kadar arazi kalmıştı. Proje devasaydı.
Ben bilmiyordum. Emin ol Galatasaray taraftarının da %99'u bilmiyordur. Ki bilinen bir şeyse şimdi neden bunlara tepki gösteriliyor o zaman? Demek ki taraftarın tamamına yakını yeni duymuş bu mevzuyu ki bu kadar gündem oldu.

R yapmaya calismis

Fenerbahçe'nin bunca yıldır neden bu kadar fiyasko yaşayıp Şampiyonlar Ligi'ne gidemediğini ve kupasız kaldığını özetlemiş. Herif hala nasıl engel oluruz derdinde. Siz devam edin bu kafayla.

Bunlar nezaman Gassaray kompleksinden kurtulursa ozaman basari gelir, ama bunlar okadar kani bozuk kansiz orman cocuklariki, kompleksllerinden asla kurtulamiyacaklar.

hepiniz orman cocuklarsiniz

1680606237596.webp

R yapmaya calismis

Yok artık ya zaten sicmis şimdide sıvamış vallahi. Yahu Galatasaray kendi imkanları ile kulübe yük olan borcu projelerle bir şekilde kapatma için uğraşırken bu yobazlar ise aman efendim biz borçlu olan Galatasaray ile rakabetimizde borçlu şekilde olması taraftariyiz diyorlar.

gülün geçin artık bu salaklara kale almaya değmez

Yemin ederim bunlar kadar haysiyetsiz bunlar kadar andaval bunlar kadar haset bunlar kadar hak yiyen bir camia dünya üzerinde yoktur. Dünyanın her hangi bir yerinde şike, bu tarz işler yapan hiçbir kulüp hala 1. ligde rekabet edemezdi çoktan alt lige gönderilmişti.

Hadi bunu yapmıyorlar veya yapamıyorlar ama bunların pişkinlik seviyesine de artık bir dur demek lazım. Ne diyeceğimi bilmiyorum adamlar etrafları ile uğraşmaktan kendi sorunlarına odaklanamıyor fakat bu yaklaşımı kendi taraftarından nasıl tepki görmüyor anlamış değilim.

Burunları sahada, her yerde boktan çıkmıyor. Sahada özellikle son 12 yılda yaşamadıkları rezalet kalmadı halen daha saçma sapan işlerle uğraşıp hak yemeye çalışıyorlar. Ne diyeyim daha da beter olsunlar. Aslında bu yaptıkları ucuz siyasetlerle yaşadıklarının çok daha fazlasını hak ediyorlar... Bu kafayla devam ettikleri sürece burunları boktan çıkmaz.

Geri
Üst Alt