murat zorlu

Hakan Motz

papağan
Hocaların Hocası
Sports digitalenin sadece itfbnin program yapimcisi

ben de izlemedim ama fenerliyse ne olduğu bellidir zaten. istisna görmedim

Dinlediğim tek fener programı da herkes gibi fenerli sonuçta. Adam Seyrantepe arazisinde yaptığımız gibi Florya projesinin de önüne geçmeliyiz dedi.

sağolsun kendisi olmasa fener'e giren çıkandan haberimiz olmayacaktı

galatasarayı paçalarından çekmeye çalıştıkça onun tozunu yutmaya mahkum olursunuz. kötülükten beslenen camia

Soda ikram edelim arkadaşımıza.

Kaç para ediyormuş la merak ettim kaç para cukkaladik keşke onu da söyleseydi.

Florya projesini yapacağız işte. Ama beleşe peşkeş çekilmiş bir şey yok ortada. Onlar basket salonlarının yerlerini nasıl almış asıl peşkeş öyle olur.
Selami Öztürk'ün hediyesi.

Koskoca Ülker ve Acıbadem kulübü Fenerbahçe'ye peşkeş çekildi zamanında. Peşkeş odur. Parası verilip alınan bu arazi değildir.

Emlak Konut GYO ile Galatasaray Spor Kulübü arasında imzalanan anlaşma çerçevesinde Nisan 2018’da yapılan ihale sonucunda Florya arazisi üzerinde gerçekleştirilecek projenin ihalesini Öz Er-Ka İnşaat kazanmıştı. 63 bin 230 metrekarelik arazide geliştirilecek proje için toplam hasılatı 2 milyar 250 milyon lira olarak ön gören firma, şirket payı olarak ise 832 milyon 500 bin lira taahhüt etmişti. Şirket Payı gelirinin yüzde 71,43'ü Emlak Konut'a, yüzde 28,57'si ise Galatasaray Spor Kulübü'ne ait olacaktı.

63 dönüm 832ye satılmış sanırım bu goril ne anlatıyor o halde

Geri
Üst Alt