murhanizm

:asd:

17798.jpg
altta ortada yer alani silelim, öyle bir sey yok. derhal sil derhal.

Artik o isimle burada yer almanin bir anlami kalmamisti dostlar. Bundan sonra böyle devam edecegiz.

Bu forum icin daha yapacak cok seyim var, isim-cisim-marka fark etmez. Biz gönülden bagliyiz bazi seylere.

Selam olsun dostlara, selam olsun dostlara.. Vakit eski defterleri kapatma vaktidir, üzdügüm, kirdigim renktasim olduysa affetsin.

Sifirdan baslayacagiz.
Ne anlatıyon Sayko herif

saglam makara dönse de beni gercekten benimsemis olan üyelerimizi görmek beni ziyadesiyle mutlu etti.

yöneticilerimizi zaten biliyordum da sizlerden de destek görmek güzel. her defasinda güldürmeyi basariyorsunuz :)

Gozumde prison break hayrani mustafa selvi'den sinirli ve raki muptelasi mustafa kaya'ya gecisini hala hazmedemedim acikcasi.

2 farkli insansiniz benim icin :D

Benden talebi isminin Mustafa Kır yapılmasıydı

Utanmadı bir de bunu isterken. Bir de Sevimli bir soyada sahip diye nezih birisi sanıyorduk.

Benden talebi isminin Mustafa Kır yapılmasıydı

Utanmadı bir de bunu isterken. Bir de Sevimli bir soyada sahip diye nezih birisi sanıyorduk.

Kır ne ulan!! Madem çirkinleştin o gün olanları açıklayayım.

İsmimi değiştirmek istedim hatta gayet güzel sıradan bir soyisim istedim. O da “kaya” yapalım dedi; daha iyi olur dedi. Ben de üzerinde düşünmeden yap dedim.

Kenan Ünal’a durumu anlattığımda adam üzerinde düşünmeden bütün tecrübesiyle “Keramettin’in oyununa geldin” demişti!!!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kır ne ulan!! Madem çirkinleştin o gün olanları açıklayayım.

İsmimi değiştirmek istedim hatta gayet güzel sıradan bir soyisim istedim. O da “kaya” yapalım dedi; daha iyi olur dedi. Ben de üzerinde düşünmeden yap dedim.

Kenan Ünal’a durumu anlattığımda adam üzerinde düşünmeden bütün tecrübesiyle “Keramettin’in oyununa geldin” demişti!!!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demedin mi ismim MustaFA KIR olsun diye?

Bu arada MK olayı tamamen tesadüfen gerçekleşti yani kasıtlı yapmamıştım ama işte artık bilinçaltım bile beni buna itiyor.

Dikkat edersen MK demeye de bir süre sonra başlamıştım.

Geri
Üst Alt