murhanizm

Murhan söz verdiği gibi laykladı herkesi, kimsenin laykı murhanda kalmaz.

Son düzenleme:
''Adminler eleştiri yapmayı bırakmazsam GSC'ye giremeyeceğimi söylediler,ben de GSC'yi bıraktım.'' - M.U

Aptallığın en büyük kanıtı sürekli aynı oyuncuları oynatıp farklı sonuçlar almayı ummaktır.

Murfstein​

yakin zamanda murhanizmin teorik temellerini attigi kitabi yayimlanmistir...
teoriler dizisinin ilk kitabi tum seckin kitapcilarda.

adsiz.jpg

Murhanın 2009 Miss World yarışması sonrasında gazeticilere verdiği röportajdan bir kesit;

Yedi Miss World ile yattığım söyleniyor ama bu rakam yanlış; doğru rakam dört. Üçünü reddettim.

Murhan eleştiri oklarına hedef olmaktan, tüm yaşamını yoksulluk ve sefalet içinde geçiriyor olmaktan kurtulamamıştır. Dünya tarihine damgasını vuran eseri kendisi ve ailesinin iyi bir hayat sürmesine hiçbir zaman yetmez. Ama o bu durumu her zaman olmasa bile alaycı bir hoşgörüyle karşılayabilmiştir: “Murhanizm, onu yaratırken içtiğim sigaraların parasını bile karşılayamayacak.”

Tarikat kur müridin olalım murhan :)

istatistik mini etek gibidir,her şeyi göstermez
-sir murat urhan

murhan modern revizyonist troçkist kırması menşevik alaşımı yeni oportunist cepheyi yerle bir etmiştir.!

İstatistik mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi yani Murhan'ı göstermez.

Willian'ın bir maçta 3 gol atma ihtimali yok.

-Sir ordinaryus.prof.dr Urhan

otomatik vites arabasını kullanırken sağ bacağı kas yapmasın diye kullanırken iki ayağını birden pedala basar

haydi durma git diyorsun,
soyle bana nere gidem.
sevdigimi biliyorsun,
yapma boyle bacin sevem.

Murhan.

Geri
Üst Alt