Muriqi: "Ben değil dedem Fenerbahçeli"

Nasıl yerli sayılacak acaba ? Türk milli takımında oynayamıyor ki benim bildiğim kadarı ile yerli sayılması için milli takımda oynama uygunluğu olması lazım.

Biraz dusunup yazsaymissin

Rondon en az 5 kati bonservis 4 kati maas alir

O zaman ben de Ronaldo varken Rondon’u almak ne bileyim vizyonsuzluk gibi bir sey diyeyim

Ne bileyim akilsizlik gibi bir sey

Sen şimdi kendine akıllı mı diyorsun ?

Sen Türkiyedeki aklı yok fikri var tarzı insanlara mükemmel bir örneksin

(Rondon'un bonservisi yok akıllı insan)

2 sayfa konusulmus halen yerli mi yabancı mı tartısması yasanmamıs

Kesinlikle kötü topçu değil ama konuşulan rakamlar nedir öyle ya? 7 milyon EUR falan...
EPL'den Ligue 1'den o seviyede kendini ispat etmiş topçu mu alıyoruz hayırdır?

Kontenjan konusuna gelince, mevcut kurallara göre yabancı sayılıyor ancak yabancı sınırı geldiği gün yerli olarak sayılacak.

Dolayısıyla bu durum çerçevesinde şu an Max 2 m EUR bonservis verilebilir.
Kendisine de 800k maaş verilebilir.

Bu rakamların üstü, alan kulübü zarara sokar.

7 milyon EUR bonservis verilecekse bırakın FB alsın bir güzel. 1,5-2 bandına bitecekse okeyim.

Kosova da fenerliler niye çok..
Ne alaka...

SM-A600F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sadece Kosovo değil, Balkan ülkelerin genelinde bir FB sempatizanliği vardır. 70'lerden gelen Türk futbolundaki Jugoslav ekolü furyası (dönemin Yeşilçam filmlerinde dahi gözlemlenebilir), o dönemlerde FB'in daha fazla taraftarı olan daha başarılı bir kulüp olması (80 sonu ve 90larda ise GS bu işi tamamen tersine döndürüp, günümüze kadar farkı açarak daha başarılı oluyor), günümüzde de FB'in ulkerspor ile birleşip, ulkerspor'un wildcardi ile Euroleague'a katılması, Avrupa basketbolunda jugo ekolünün her zaman 1. sırada olması, obradovic vs derken balkanlarda FB lehine bir sempati yaratti bu sebeplerden dolayı işte.
Gsc Eflak-Boğdan muhabiri V.B. olay yerinden bildirdi.

Aferin akıllı adammışsın

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt