Muriqi: "Ben değil dedem Fenerbahçeli"

Buna para vermek bile yazık aslında. Rizenin elinde topçu kalmadı hepsi kiralıktı geri döndüler. Elimizdeki işe yaramayanları takas teklif edelim

fb sıradan bir takım oldu. Muriqi'yi bile ikna etmekte zorlanacak.

Oyle, hem sampiyonlar liginde yoklar (Avrupa'da olmayacaklar galiba), hem atmosferi kotu bir kulup Fener. Galatasaray daha buyuk. Galatasaray'in 1-2 macini izleyip arkasindan Fener'in 1-2 macini izleyen futbolcunun tercihi Galatasaray olur. Ugursuz, negatif bir atmosferi var Fener'in, oyle ki ben bu Fener'de pic olan Slimani Galatasaray'a gelseydi gol krali olurdu diye dusunuyorum. Veya Onyekuru oraya gitseydi Ayew filan gibi olur geldigi yere giderdi.

Oyle, hem sampiyonlar liginde yoklar (Avrupa'da olmayacaklar galiba), hem atmosferi kotu bir kulup Fener. Galatasaray daha buyuk. Galatasaray'in 1-2 macini izleyip arkasindan Fener'in 1-2 macini izleyen futbolcunun tercihi Galatasaray olur. Ugursuz, negatif bir atmosferi var Fener'in, oyle ki ben bu Fener'de pic olan Slimani Galatasaray'a gelseydi gol krali olurdu diye dusunuyorum. Veya Onyekuru oraya gitseydi Ayew filan gibi olur geldigi yere giderdi.

Kaybedenler kulübü işte. Ben bildim bileli fb bizden çok para harcar futbola. Uefa kupasını aldığımızda bile bizden fazla harcıyorlardı. Ama elde ettikleri başarı bizimkinin yarısı bile değil.

Geçen sene bu Ali değil mi idi her transferimizde, takıma almakla alakası bile olmadığı halde araya girip fiyat yükselten.

Yönetimi kutluyorum çok güzel hareketler bunlar.

Emre Akbaba olayına benzemeye başladı desenize NEF ne kadar verecek bakalım...

Rize spor başkanını alta bununla nihat özdemiri ortaya en üstede koçu koyup ..................................

bu muriqi konuları hepten çöpe atılsın,kusacagım artık yeter

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya Arkadaslar uzun zamandir bakiyorum da ne Muriç sevdalisi doluymus icimizde, bizde kat kat iyileri var, yarin görürsünüz

Geri
Üst Alt