# Musa Çağıran

Cevap: # Musa Çağıran

Bizde oynaması imkansız bu adamın. Transfer ettik diye takımda tutacağız diye bir şey yok. Keirrison ve Henrique, Barcelona formasını hiç giyemediler henüz. Bu sezon başka takıma kiralayalım Musa'yı. Gelecek yaz da satarız.

Bizde oynaması imkansız bu adamın. Transfer ettik diye takımda tutacağız diye bir şey yok. Keirrison ve Henrique, Barcelona formasını hiç giyemediler henüz. Bu sezon başka takıma kiralayalım Musa'yı. Gelecek yaz da satarız.

Hazırlık kampından sonra olabilir. Ama daha iki maç oynamadan karar vermek bence yanlış olur.

ben buraya yazıyorum. gelecek sezon herkes bu adamı konuşcak. demedi demeyin ve nolur izlemeden konuşmayın

Sanki elimizdeki orta saha oyuncuları çok kalitelide Musa'yı beğenmiyoruz.

Eğer transfer sezonundan sonra da hala elimizdeki en kalietli orta saha Musa olacaksa vay halimize. :o

O kadar olmazda bazı arkadaşlar yetersiz diyo. Barış, M.Sarp, Caner, Servet gibi oyuncuların olduğu takımda Musa nasıl yetersiz anlamıyorum. Hemde daha 20 yaşında bu çocuk.

Bu cocuk bizim takımda her türlü banko oynar , kac defa izlendinizde yorum yapıyorsunuz kiralık gitmeli falan bilmem .

denk geldikçe -bizim oyuncumuz olabileceği/olduğu için- özellikle izledim,5-6 maç,kendisinde iyi şeyler görmek umuduyla ve biraz da olumlu önyargılarla aslında...zorlasam da pek bir ışık göremedim;canlı-tempolu,her an oyuna katılan biri değil,top kullanma-takımı yönlendirme konusunda girişken değil,iyi kesici değil...e peki ne yapar da ''iyi orta saha oyuncusu,GS da oynayacak adam'' ünvanını hakeder?...erken vitrine çıkmış,piyasa yapmış,ancak devamını getirememiş ''overrated'' bir oyuncu izlenimi bıraktı bende...sadece genç olması (kendi ifadesiyle 20) şu anda yapamadığı herşeyi ilerde yapacağının garantisi değil tabi ki...iyi bir bir futbol izleyicisi olduğumu ve çok az oyuncu hakkında yanıldığımı nacizane belirterek musa konusunda da yanılıyor olmayı samimiyetle diliyorum (örnek:yine altay menşeyli alpay ın tam bir kazma,MF traktör iken azimle türk futbol tarihinin en önemli stoperlerinden biri olabilmesi)...bıktım artık en önemli maçlara orta alanı rakibe mücadele bile edemeden teslim eden pasif,aciz orta saha oyuncularından! :mad:

Bank Asya 1. Lig ödülleri dağıtıldı ;

Yılın Genç Yıldızı: Musa Çağıran (Altay) ;) ;)

Umarim kendini gösterir ve Galatasaray genc bir orta saha oyuncusu kazanir.

Bu adamdan pek umutlu değilim ama inşallah yanılırım.

Musa çok yetenekli bir adam maçlarını takip ettiğimde çok sivrilen bir oyuncu,elbette Galatasaray'da oynamak bambaşkadır ama yetenek olarak sınıfı geçebilecek güçte.Barış Özbek'e futbol öğretir kanımca.

Barış Özbek,Mustafa Sarp,Mehmet Topal gibi adamlardan sonra gözümüzü futbola doyuracağından şüpheniz olmasın kardeşlerim.

Gelecek icin yapilan güzel bir hamle, güzel bir transfer...

Bank Asya'da yılın genç yıldızı seçildi bu sene. Ama Play-off maçlarında bekleneni veremedi. Süper Lig'de zorlanır. Kendini çok geliştirmesi lazım. Genç yıldız olmak ayrı, yıldız olmak ayrı.

Geri
Üst Alt