# Musa Çağıran

Cevap: #35 Musa Çağıran

bu adam gercekten yeteneklimi?

yoksa kralindan kazikmi yedik gene

gecen sene , bize imza attiktan sonra takiminda oyniyordu ya daha, o dönemlerde "ayhan, Sarp gibi düz oyuncu degilim" diyordu, yani gelirsem yedek falan kalmam, Galatasarayda Ayhan, Sarp oyniyorsa ben cok rahat oynarim havasi vardi cocukta.

2. Mustafa Sarp olur en fazla. Beter bir topcu. Futbolcunun kalitesi belli olur, bunda ondan yok.

yekta gibi adamlar varken bunlara tamah etmemek lazim

hayrinin dedigi gibi azcik isik olacakki ustune birseyler olsun

Hepi topu Temmuz ayındaki bi kaç hazırlık maçında izlediniz , sallamayın ışık felan.:happynew:O fırsat daha gelmedi.T.Kupası maçları gelsinde görelim ne yapar , ne yapamaz

2. Mustafa Sarp olur en fazla. Beter bir topcu. Futbolcunun kalitesi belli olur, bunda ondan yok.

Aynen, "Topçu değil" deriz, "Kazmanın teki" deriz. Mehmet Topal gibi Valencia ayarında kalburüstü takımlara gider; "Helal Olsun Musa'ya, adamlar bir şey gördü de aldı" deriz. Herşeyi deriz biz. Her şeyi biliriz. Ülke futbolunun gedikli mimarisiyiz ne de olsa..

Musa'nin uyduruk bir futbolcu oldugunu iddia ediyorum arkadas bu kadar basit. Mustafa Sarp'in da ne kadar karpuz bir futbolcu oldugunu taa 4.-5. macinda soylemistim. Bakin gorursunuz, Musa gider bizden sezon sonu bir daha da adi sani duyulmaz. Duz topcu degilim dedi, daha pas atamiyordu 5. lig takimina karsi. Ha, cikar iyi topcu olursa size el yazisiyla ozur mektubu yazip foruma da koyarim.

Musa'nin uyduruk bir futbolcu oldugunu iddia ediyorum arkadas bu kadar basit. Mustafa Sarp'in da ne kadar karpuz bir futbolcu oldugunu taa 4.-5. macinda soylemistim. Bakin gorursunuz, Musa gider bizden sezon sonu bir daha da adi sani duyulmaz. Duz topcu degilim dedi, daha pas atamiyordu 5. lig takimina karsi. Ha, cikar iyi topcu olursa size el yazisiyla ozur mektubu yazip foruma da koyarim.

:)

Hayri gelen futbolcuların %80'inin fos çıktığını göz önünde bulundurursak yüksek oran ,risk alan biziz.:happynew:

Risk almayin

Bana katilin

Sonra da Musa'nin fos oldugu ortaya cikinca kivirmayin

Demedi demeyin :o

Kıvırma olayı yok uyduruk Pas Hamedan vs gibi takımlara karşı oynadıklarından ben birşey anlamadım zaten.İyidir kötüdür bi iddiam yok.Tek aklımda kalan Mert'in "dop bizde gaalsın" diye bağırması.Ama ben de ortaya birşey sallasam bi heriften bi b.k olmaz derim.Gelenlerin %80'i öyle çünkü.T.Kupasında izler notunu veririz :happynew:

İyi de şöyle düşün bir de. Henüz 18 yaşındasın yani çocuk denilen yaşta. Kariyerin daha yeni başlamış. İkinci Lig'de bir sezon geçirmişsin ve birden kendini Türkiye'nin en büyük 3 kulübünden birinde buluyorsun. Sezon başı kamplarına katılmışsın herkes senden büyük, herkesin şöhreti almış yürümüş. Sen onların gözünde bir hiç gibisin. Ortama adapte olamamışsın, kamp programı Altay'a nazaran ağır gelmiş, 2-3 sene önce tv'den maçlarını izlediğin adamlarla aynı yerde yatıp kalkıyorsun. Ben nereye geldim böyle durumlarındasın. Yani yolun başındasın. Hazırlık maçına çıkıyorsun ve kötü bir performans sergiliyorsun. Belki de yeteneklerini gösterme hevesi ters tepmiş, strese sokmuş. Hazırlık maçında kötü oynayabilir. Adı üstünde hazırlık maçı. Ama şimdi aradan 4 ay geçti. Ortama alışmışsın, takımdakilerle iyi-kötü bir uyum sağlamışsın. Kendini göstermek istiyorsun ama o şans sana tanınmamış hiç.

Belki kötü futbolcudur, bir tek fb hazırlık maçında görme şansım oldu. Onun dışında izlemedim. Ama madem transfer edilmiş 11 haftası biten bir sezonda en azından 1-2 maçta sonradan da olsa şans verilmeliydi. Sahada oynayanlardan çok daha kötü ne yapabilir ki. Denemekten zarar gelmez. Belki de bir yıldız kazanılır. 2. ligden gelip büyük katkı sağlayan oyuncular oldu (Mehmet Topal-Hasan Kabze-Gökhan Gönül vs). O yüzden en azından kupa maçlarında izlemeliyiz artık. Önyargısız bir şekilde..

Bence bir numarasi yok kardesim isterse 4 yasinda ve Afrika'dan gelmis olsun, benim gordugum bu. Benim fikrime gore futbolcu kalitesini belli eder hali saha macinda da olsa. Musa'da o kalite yok. Uzamasin cookie almaya gidiyorum. :happynew:

Afrikali gibi yasini kucultmus.

İyi de şöyle düşün bir de. Henüz 18 yaşındasın yani çocuk denilen yaşta. Kariyerin daha yeni başlamış. İkinci Lig'de bir sezon geçirmişsin ve birden kendini Türkiye'nin en büyük 3 kulübünden birinde buluyorsun.

Türkiyenin en büyük 3 kulübünden birinde degil ,

Türkiyenin EN BÜYÜK KULÜBÜNDE :)

Adam A2 maçlarında bile yedek bekliyor . Bir şey çıkmaz. Kiraya verilsin bari.

Aslında üstünde durulursa modern bir defansif orta saha olabilir.Yaşına göre fizik kapasitesi çok iyi, uzun boylu, hareket kabiliyeti yüksek...

Denizlispor maçında şans bulur inşallah.

Adam A2 maçlarında bile yedek bekliyor . Bir şey çıkmaz. Kiraya verilsin bari.

A2 macinda bile yedek kaliyormus :asd:

A3'te deneyelim bence bir de, A takima cikarmak yerine. :o

UYANIN DOSTHLAR, bu adamdan yol ol-maz.

Geri
Üst Alt