# Musa Çağıran

Cevap: Musa Çağıran Galatasaray'da!

Ah, Baristan kötü olucak degil ya, keske su an Barisin yerine seni izliyor olsaydik orta sahada. Para yüzünden sen sonuna kadar bekleniyorsa yaziklar olsun be.

çok daha mücadele eden,her topa basan,pres ve topu iyi kullanabilen bir oyuncu olmalı apiah tarzı fizik yapısıda güçlü olmalı,çünkü bizim takımın bu sene eksikliğini hissettiği bölgededir,ve en iyisi alınmalıdır.

çok daha mücadele eden,her topa basan,pres ve topu iyi kullanabilen bir oyuncu olmalı apiah tarzı fizik yapısıda güçlü olmalı,çünkü bizim takımın bu sene eksikliğini hissettiği bölgededir,ve en iyisi alınmalıdır.

kesinlikle

Futbolu gayet hızlı bir şekilde oynuyor bence.Topu ayağında çok fazla gevelemiyor.İleri oynamayı yeğliyor genelde.Çok seferde de başarılı oluyor.Sarp ve Barış'tan daha çok katkı sağalayacaktır eğer ortama ayak uydurabilirse.

bu tarz oyuncular anadolu takımlarındayken göze batarlar orda ileri oynayabilir ama buraya gelince baskıdan ve özgüven eksikliğinden çoğu bırak ileri oynamayı top bana gelmesin diye toptan kaçar(bkz:m.sarp),bir atağa bile katılmaz defansın önünden ayrılmaz gömülür oraya(bkz:m.topal)..demem odurki bizim sarpı altaya koysak iyi oyuncu tam aradığımız adam deriz ama bizde olunca öyle olmuyor maalesef.inşallah musada baskıyı kaldırabilir ve özgüveni yerinde olur da topa daha çok basıp daha çok sorumluluk alır.

bu tarz oyuncular anadolu takımlarındayken göze batarlar orda ileri oynayabilir ama buraya gelince baskıdan ve özgüven eksikliğinden çoğu bırak ileri oynamayı top bana gelmesin diye toptan kaçar(bkz:m.sarp),bir atağa bile katılmaz defansın önünden ayrılmaz gömülür oraya(bkz:m.topal)..demem odurki bizim sarpı altaya koysak iyi oyuncu tam aradığımız adam deriz ama bizde olunca öyle olmuyor maalesef.inşallah musada baskıyı kaldırabilir ve özgüveni yerinde olur da topa daha çok basıp daha çok sorumluluk alır.

Söylediklerine katılmıyorum,ama saygı duyarım görüşlerine.Adamın yeteneklerinden bahsediyorum sadece.Topal'ı koy Altay'ın orta sahasına,Altay yarı sahasından topla beraber çıkmaz,dikine çalım atmaz.Uzun top atar ve daha az top kaybı yapar rakiplerden dolayı.Musa belki daha çok top kaybıyla oynar Topal'a göre Altay'da ama bunun nedeni dikine oynamayı tercih etmesinden kaynaklanır.Dikine oynayan bir oyuncudan zarar gelmez hiçbir zaman.

Hala akıllanmamışıız 3.cü lig 5.lig topcularından medet umar olduk valla yazık

ben size söyliyim hiçbir halt yapamaz bu adam bizim takımda

denemeden bunu öğrenmemiz imkansız.yine de ikinci ligden geliyor diye ön yargılı olmamalıyız bence...

Mehmet Topal ile Hasan Kabze'de 2. ligden geldi.

Ayrıca taraftarlarımızın rakip takımda en çok istediği Gökhan Gönül´ünde 2. ligden geldiği hafızalarımızdan silinmesin

Gökhan Gönül mü..

Allah yazdıysa bozsun..

Hasan Kabze,Mehmet Topal,Gökhan Gönül...

TSL'de bu üç oyuncudan iyi sürüsüne bereket topçu bulursunuz...

Zaten adam olacak futbolcu futbola Milan'in Arsenal'in, Chelsea'nin, Barca'nin, Real Madrid'in, Bayern'in A takiminda baslar :D

Altay'ın yıllardır bütün iç saha maçlarını izleyen bir arkadaşam var.Musa için iyi bir futbolcu ama yıldız adayı diyemem diyor.Beklentileri çok yukarda tutmamazı söyledi.

Zaten adam olacak futbolcu futbola Milan'in Arsenal'in, Chelsea'nin, Barca'nin, Real Madrid'in, Bayern'in A takiminda baslar :D

Sadece gülüyorum.Arda Turan Altıntepsispor'da başladı futbola.

Not:Mesajınla ne demek istediğini anlayamadım.O yüzden böyle yazdım.İyimser bir cevap mı köyümser mi çözemedim.Yani beni yanlış anlama.

Bence patlar bu çocuk. Yaptığı açıklamalardan bile şımarık olduğu belli oluyor zaten. Hele bi de İstanbul'a gelince . .

ikinci ligden , üçüncü ligden ,başka takımların altyapısından heryerden futbolcu alınabilir ,öenmli olan iyi araştırılıp ,gelecek vaadeden oyuncuları bulmak..

musa cağıran özelinde ise ,devre arasından beri izlemeye calışıyorum vede kesinlikle bizim eksiklerimizi giderecek bir oyuncu değil ama genc bir oyuncu beklemek lazım...

Sadece gülüyorum.Arda Turan Altıntepsispor'da başladı futbola.

Not:Mesajınla ne demek istediğini anlayamadım.O yüzden böyle yazdım.İyimser bir cevap mı köyümser mi çözemedim.Yani beni yanlış anlama.

Ironi yapmis, hemen saldirmayin yahu

Daha şimdiden "Bi halta yaramaz!" demek kadar ondan medet ummaya başlamak da yanlış. Sağdan soldan duyduklarım kadarıyla çok fazla beklentiye girmemek lazım diyorum ama tabii önce bi gelsin, oynasın, ondan sonra kendi gözlemlerimizle değerlendirmek daha doğru olur.

Geri
Üst Alt