# Musa Çağıran

Cevap: Musa Çağıran Galatasaray'da!

Yav hersene topçu gelmeden yorum yapıyoruz. yok 2.lig 3.lig topçusu alnırmı??

Sizin o alınmasını çok istediğiniz oyuncular nerden çıktı onlarıda araştırın derim..Ayrıca musa altayda çok büyük işler yapıyor...

Musayı askerde olduğum için hiç izlemedim..Tunç kayacının yorumu hoşuma gitmişdi..Tunç kayacının genelde alt liglerde oynayan oyuncular hakkında yaptığı yorumlar doğru çıkar..

Giresun maçında musanın birkaç etkili şutunu görmüşdüm..Musa genç bir oyuncu 17 yaşında altayda oynamaya başladı..Ayrıca barış ve mustafadan daha iyi alternatif olacağını düsünüyorum..Belkide çok çalışırsa onbirde bile oynar..Bekleyip görelim derim..Gelen oyuncu yüreğiyle oynasın yeter..

benim gordugum rakip sahada uzaklastirilan toplari ceza sahasi disinda toplamada cok basarili

gollerinin cogu boyle

ama bir kac 90 dkk seyretmek lazim

onun icin cok birsey soyleyemiorum bunun disinda

benim gordugum rakip sahada uzaklastirilan toplari ceza sahasi disinda toplamada cok basarili

gollerinin cogu boyle

ama bir kac 90 dkk seyretmek lazim

onun icin cok birsey soyleyemiorum bunun disinda

Evet, dönen toplardaki başarısı önemli. Geçen bir arkadaş bu topicte bir link vermişti, orada hakkında blogta yazılmış güzel bir yazı, analiz vardı. Stoperden devşirme bir oyuncuymuş kendisi. Çift yönlü diyoruz ya hani; öyle top alıp sürecek, bitirecek bir oyuncu beklemeyin. Zaten attığı gollerin çoğu da ya defanstan dönen ve duran toplardaki takipçiliğinin eseri. Sahada Barış gibi basan, agresif, çok top kapan bir oyuncu değil kendisi; daha çok alan savunması yapan, iyi pozisyon alan bir isim. Hücumdaki katkıları da daha çok bu yönde zaten. Yani doğru yerde olup pas trafiğine katılabilmesi. Tabii bunu Altay'da yapıyor, Galatasaray'da, TSL'de ne ölçüde yapar görcez. Bütün bunları alt alta yazınca öyle mükemmel bir tablo çıkmıyor ortaya tabii. Kimse daha nedir, ne değildir tam olarak bilemiyor. Ama daha şimdiden gelecek sezonun kadrosuna yazanları görüyorum da beklentileri çok yüksek tutmamak lazım.

çok şey değil iyi pas yapsın mücadele etsin(oyun kuralları içinde) yeter.

Bu çocuktan ümitliyim umarım başarılı olur...

bugün bucaya gol attı

videoyu bulan elesin :D

bizim başkan 1 milyon liraya satınca baya kulaklarını çınlatmıştım. her sene süper lige oyuncu görderdiğimiz için artık kimin ne yapıp, ne yapamayacağı konusunda çok tecrübelendik. şu kadar söyliyim ayhan, barış, topal, sarp gibi oyuncuları gördükten sonra gs taraftarı çok şaşıracak

bizim başkan 1 milyon liraya satınca baya kulaklarını çınlatmıştım. her sene süper lige oyuncu görderdiğimiz için artık kimin ne yapıp, ne yapamayacağı konusunda çok tecrübelendik. şu kadar söyliyim ayhan, barış, topal, sarp gibi oyuncuları gördükten sonra gs taraftarı çok şaşıracak

Umarım dediğin gibi olurda türk futbolu ve biz yeni bir yeenek kazanırız.

Çok iyi oyuncu, İzmir'deyim ondan biliyorum.

Maça hep giden arkadaşlar var.

Çıplak gözle de izledim.

30 yaşında posası çıkmış adamlardan medet umacağına bu genç adamlara şans tanırsın daha iyi..Onlarda hata yapıyo buda yapar noolacak, daha da yolun başında..

guzzel oyuncu orta sahada gezgindir geriye az doner genelde ofansifdir

guzzel oyuncu orta sahada gezgindir geriye az doner genelde ofansifdir

bomba yorum bu olmuş..

ofansif oyuncu falan değil..esas mevkisi stoperden önliberoya kaydırılan bir oyuncu ,alınabilir ama iki yönlü hem teknik hem sert oyuncu isteniyorsa mutlaka vede mutlka musanın yanında okay yokuşluda alınmalı...

Musa onde basan, ikinci toplari toplayan gelecegi olan bir oyuncu. Uzerine dusulurse biseyler cikabilir, kumas var.

bomba yorum bu olmuş..

ofansif oyuncu falan değil..esas mevkisi stoperden önliberoya kaydırılan bir oyuncu ,alınabilir ama iki yönlü hem teknik hem sert oyuncu isteniyorsa mutlaka vede mutlka musanın yanında okay yokuşluda alınmalı...

okay şuan satılırsa yönetim bidaha sokağa çıkamaz. türkiyede yıldız olacak diye çok oyuncu gördük hatta kendi alt yapımızdan da necati ateş, ibrahim akın, sinan kaloğlu, çağdaş atan, eren güngör gibi futbolcular çıktı ama okay çok farklı belkide türkiyenin balon olmayan en büyük yıldızı olacak

Ne kadar büyük beklenti varmış Musa'dan da.

22 sayfa yorumun çoğunu adamı tanımayan biri okusa

zannederki gelip bir anda Galatasaray'ın orta sahasına damga vuracak.

beklentileri yükseltmeyin altayı takip ediyorum kadroya gireceğine inanmıyorum

okay şuan satılırsa yönetim bidaha sokağa çıkamaz. türkiyede yıldız olacak diye çok oyuncu gördük hatta kendi alt yapımızdan da necati ateş, ibrahim akın, sinan kaloğlu, çağdaş atan, eren güngör gibi futbolcular çıktı ama okay çok farklı belkide türkiyenin balon olmayan en büyük yıldızı olacak

benimde görüşüm o

yani o cocukda değişik bir şeyler var

acık vede iddalı konuşuyourm ,üzerine düşülürse gerard olabilir..

ey yönetim ,musa cağıran en fazla mehmet topal olur

ama okay yokuşlu cok şey olabilir....

benimde görüşüm o

yani o cocukda değişik bir şeyler var

acık vede iddalı konuşuyourm ,üzerine düşülürse gerard olabilir..

ey yönetim ,musa cağıran en fazla mehmet topal olur

ama okay yokuşlu cok şey olabilir....

türkiyede çok sayıda genç sayıda genç oyuncu izledik takip ettik ben hayatımda 16 yaşında a takımda oyuna bu kadar etki eden oyuncu görmedim zaten u17 milli takımın fransadaki turnuvasında çok beğenmişler buca maçında hollandandan izlemeye geldiler. belkide ilk defa bir oyuncu için taraftar olarak yönetime yalvarcaz satılmasın diye. musada bu sene satılmazdı ama işte para yok daha geçen hafta 80 milyar borç yüzünden tesislere haciz geldi buca maçının hasılatına el koydular ama bunların hiçbiri okayın satılmasına sebep değil 2-3 sene daha bizde oynasın gerçek değerine ulaşınca satılsın

defansif ortasahaya göre çok gol atıyor. süper özellik, bizim takıma çok lazım.

Geri
Üst Alt