# Musa Çağıran

Cevap: Musa Çağıran Galatasaray'da!

Bu sezon Bank Asya'da 8 gol atmış.Bunlardan 5'i kafayla bu bile hava hakimiyetinin yüksek bir oyuncu olduğunu gösterir.Ama Bank Asya Ligi'nin kalitesi düşünülerek vereceği performans açısından bir şey söyleyemeyeceğim.Çok fazla canlı izleme fırsatım olmadı.Ama bizim böyle transferlerde ki son 1-2 yıl hariç iyi bir başarı yüzdemiz olduğu düşünülürse katkı vereceğini umuyorum.

En azından Barış Özbek'ten ne kadar kötü olabilir ki.top tekniği bakımından.

Çok yetenekli, zor ve ikili pozisyonları çok seviyor ve topu ileriye çok iyi taşıyor.Tam aradığımız adam.

Bende denk geldikce izliyorum ve begeniyorum, ama buraya gelip adami Gerrard yapmayin Allah askina :) Sonra digerleri yuksek beklentiler icine giriyor. Ayni Conceicao'da oldugu gibi.

şu sezon bitsede musadan gelen parayı alsak kupalardan tut takım otobüsüne kadar herşeye haciz gelmeye başladı Gs ne bekliyor bilmem ama musa ayhan, topal, sarp gibi oyuncuların toplamından daha iyi oynar

Bu yorumları okuyunca süper lig performansını merak ediyorum

Adam daha 18 yaşında genç yetenek inşallah başarılı olur hayırlı olsun Galatasarayımıza..

Cevap: # Musa Çağıran

Transfer kesinleştiği için Futbol Takımı'na taşındı.

18 değil 20 yaşında.Geç kaydedilmiş.

---(D)MC----(A)MC

---------Ön Libero

Hangisi olacak acaba?

İnşallah beklentilere cevap verirde yabancı transfere ihtiyaç duymayız.

İnşallah beklentilere cevap verirde yabancı transfere ihtiyaç duymayız.

Ne gibi beklentin var bilmiyorum ama Musa bu sezon kadroda olsaydı Sarp ve Barış'tan daha fazla forma şansı bulurdu.Kendisi Altay'da daha çok 4-4-2 sisteminde oynadı.Orta sahanın kanadında oynayan oyuncular da savunma yapmayı sevmeyen G.Amerikalı oyunculardı.Buna rağmen başarılı bir şekilde forma giydiğini ve yetenekleri sayesinde 4-3-3 sistemine de çabuk adapte olacağını düşünüyorum.

Ama herşeye rağmen Topal satıldıktan sonra bu takımın ön liberoya bir tane yabancı oyuncu alması şart.Yani Musa ne kadar iyi olursa olsun tam olarak bir ön libero değil.

Ne gibi beklentin var bilmiyorum ama Musa bu sezon kadroda olsaydı Sarp ve Barış'tan daha fazla forma şansı bulurdu.Kendisi Altay'da daha çok 4-4-2 sisteminde oynadı.Orta sahanın kanadında oynayan oyuncular da savunma yapmayı sevmeyen G.Amerikalı oyunculardı.Buna rağmen başarılı bir şekilde forma giydiğini ve yetenekleri sayesinde 4-3-3 sistemine de çabuk adapte olacağını düşünüyorum.

Ama herşeye rağmen Topal satıldıktan sonra bu takımın ön liberoya bir tane yabancı oyuncu alması şart.Yani Musa ne kadar iyi olursa olsun tam olarak bir ön libero değil.

Şu R.Wien'den geleceği söylenen Yiğit ve/veya Murat Ceylan da gelirse sanırım en azından umut vadeden bir Türk orta saha kadromuz oluyor, umarım verimli olurlar tabi. Gerçi sadece bu isimler + Elano ile yola çıkmak da pek mantıklı olmadığından en az bir yabancı veya Gökhan, Hamit, Nuri gibi kendini ispatlamış Türk oyunculara da yönelmek gerekebilir.

Ön libero olarak düşünmüştüm.

Şu R.Wien'den geleceği söylenen Yiğit ve/veya Murat Ceylan da gelirse sanırım en azından umut vadeden bir Türk orta saha kadromuz oluyor, umarım verimli olurlar tabi. Gerçi sadece bu isimler + Elano ile yola çıkmak da pek mantıklı olmadığından en az bir yabancı veya Gökhan, Hamit, Nuri gibi kendini ispatlamış Türk oyunculara da yönelmek gerekebilir.

Katılıyorum. Bir nevi işi garantiye almak gibi bir şey.

Geri
Üst Alt