# Musa Çağıran

Cevap: # Musa Çağıran

Bugünkü Karşıyaka maçında 90 dakika oynamış. İzleyen varsa nası oynadı acaba ?

Futbolsmart'ta maçın tekrarı var. İzlemek isteyenler için..

Ksk-Altay maçı genel olarak tatsız tuzsuz bir maçtı.Çok pas hatası vardı ve karşılıklı bir kaç atak dışında maçta pozisyonda yoktu.Sabaha kadar oynansa maçta gol olmazdı açıkçası.Musa'ya gelince maçta öne çıkan bir futbolcu olmadığı gibi Musa'da ön plana çıkamadı.Genel olarak mücadeleci,pasları isabetli,uzaktan şut çekebilen ve kornerlerde ve ortalarda hava hakimiyeti olan bir futbolcu.

Gelecek vaad ettiği çok açık bir kere ön libero oynayabilecek bir fizik yapısı var.Uzun boylu ve güçlü bir fiziği var.Fakat seneye kadroya girip taraftarı ihya edebilecek kadar büyük bir çıkış yapabilir mi?Ben sanmıyorum.Uzun vadede ise yeterli şans verilirse eğer Mehmet Topal'dan daha iyi bir önlibero olacağını düşünüyorum.

kısa vadede bende birşey beklemiyorum.. maç içerisinde çok kayboluyor..

onumuzdeki sene buca ya kiralık verip pismesini saglamalıyız...

Şu R.Wien'den geleceği söylenen Yiğit ve/veya Murat Ceylan da gelirse sanırım en azından umut vadeden bir Türk orta saha kadromuz oluyor, umarım verimli olurlar tabi. Gerçi sadece bu isimler + Elano ile yola çıkmak da pek mantıklı olmadığından en az bir yabancı veya Gökhan, Hamit, Nuri gibi kendini ispatlamış Türk oyunculara da yönelmek gerekebilir.

Gökhan İnler gelsin orta sahaya,başka birini istemiyorum..Olağanüstü savaşçı ve ayaklarına çok hakim..Sert şutları da en büyük artısı..Bu sene Udinese'yi izlettiren adam..

Süperligden bir takıma kiralanmalı.

Ama oynayacağı bir takıma.

Önümüzdeki sezon 18 için mücadele edebilir gibi bir izlenim verdi maçta. Umarım yanıltır tabi.

Çalışırsa ilk 11'in değişilmez ismi bile olur bence Musa. Mustafa bile kaç maç 11 oynadı bu sezon.

Kasımpaşa'ya kiralık verilsin.

Niye hemen kiralıyoruz ki en azından bi yarım sezon oynasın.

dün seyrettim,oyundan cok kopuk,isteksiz,amacsiz bir oyun oynadi,bunu bize gelmeden önce olasi bir sakatlik korkusuna bagliyorum,zira iyi niyetli olup,olumlu düsünmek adina böyle olmasini umut ediyorum.

Fakat topun ayagina cok yakistigini,heyecanlanmadan sakin bir sekilde paslarini attigini,kaleyi gördügünde de saglam vuruslari oldugunuda yazayim.

adam gibi adam musa. burda izleyende izlemeyende yorum yapıyor yahu. öyle sandığınız gibi tecrübesiz bi adamda değil ayrıca. yaşının küçüklüğü altyapı hilesi. 2 yas küçültüldü yaşı. haa bu iyi bişi mi kötü bişi mi bilemem ama gercek bu. oyunuculuğu hakkında biraz bilgi vereim size. neredeyse hiç defans yapamayan bi üçlünün arkasında oynuyo. ve inanılmaz mücadeleci. altayın coğu macını izledim busene aman ben sakatlanmıyim seneye GS de oynucam diye bi havası hiç olmadı. her maça cıktı elinden geleni yaptı. yani hem istikrarlı hemde adam gibi adam. Galatasaray iyi bi takım oyuncusu kazandı buna inanın yeter.

92 numaralı formayı giyecek

Ben bi lig maçında bide son karşıyaka maçında izledim tabi iki maçta belli olmaz ama onu izlerken gözümün önüne Zidane Mehmet Güven geldi

bu adamın tam mevkiisi nedir arkadaşlar?

altay-adana maçında ersan gülümde musada çok iyiydi saolsunlar iddaa'dan 106lira para aldım :D altayda musa çok iyiydi ilk yarı neredeyse takım olarak top falan oynamadılar bekle gör taktiği uyguladılar ve rakibi yordular 2.ci yarı 53e kadar biraz yüklenen altay gol bulamayınca 2tane oyuncu soktu biri burak çalık biri molina oyuna dinamizm geldi musada kendine geldi mücadeleciydi gene ersan gülüm adanasporda müthiş toplar kesti geriden oyun kurdu 7-8kere çok iyi bir stoper takım 2gol yesede ersan müthişti

Bu oyuncunun tam mevkisi ön libero falan değil sağ iç oyuncusu emre belözoğlu tarzı çift yönlü

Geri
Üst Alt