Fatih Tüfekci
Kırmızı Üye
- 5 Aralık 2008
- 2.195
- 17
- 1.308
Cevap: # Musa Çağıran
nasil oynadi??
nasil oynadi??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gidici.
Bu nedir dostum ? Futbolcuyu transfer edip gelmeden gönderen ilk kulüp olma hedefimiz mi var hayırdır ?
Barcelona - Henrique ve Barcelona - Keirrison örnekleri var önümüzde. Her yeni gelen adamı kadromuzda tutacağız diye bir şey yok. Yetersizse gidecek.
Bu oyuncunun tam mevkisi ön libero falan değil sağ iç oyuncusu emre belözoğlu tarzı çift yönlü
Ben bize transfer olduktan sonra 7-8 maçını seyrettim. Açıkcası okuduğum yazılar, duyduklarımdan sonra ,( Gerrard gibi, oyunu okur, mücadeleci, ters toplar atar gibi) beklenti yüksekteydi.
Bize geldiği garanti olduğu için mi yoksa transferden öncedeki oyunun da buydu bilmiyorum; ama izlediğim maçlarda Musa ilk 18 dahi giremez orta saha için. Ayağına top değmeyen başka bir orta saha duymadım. Musa'yı oyun içinde görmek için 10-15'er dakika bekliyorsunuz neredeyse. İkili mücadelesi yüksek bir isimde değil. Emre Belezoğlu gibi hızlı ,sert ,basan , hareketli biri de değil. M.Topal gibi kesici, mevkisini koruyan biri de değil.
Umarım bu oyunu transferi garanti olduğu için bu kadar hareketsizdir.Yoksa çok zor, ilk senesinde sakatlık olmazsa, bir de Veli,Yasin,Gökhan İnler gibi Türkler gelirse 25 kişilik kadroda dahi zor durumu.
Dk.26 ilk topla buluşması.Şut çekti farklı dışarı attı.Bu çocuk balona benziyor.
semih sana kalsa balon olmayan topçu var mı? 17 yaşındaki adama balon diyor, ne bekliyorsun ki?