# Musa Çağıran

Cevap: # Musa Çağıran

bende bi kaç kere izledim beklediğim gibi değil açıkçası,hiç değil hemde

ben begendim simdiye kadar kim ne derse desin barisa sarpa 1000 basar

Musanin yasi kücük yazilmis beyler böyle haberler dolasiyodu bi ara .

Ne bekliyorsunuz arkadaşlar beklediginizi bulamadınız. Yıldız diye almadık umut vaadettigi için aldık bu adamı.

İyi ileride daha çok duyarsın ismini..2 maçta balon ettiniz adamı..Neymiş Özer'i almalıymışız, Selçuk'u almalıymışız..İkisi de bizde kadroya giremez..Trabzon'da 2 maçta iyi oynayıp gol attığını görünce hayran oluyorsunuz böyle boş adamlara..Sonra gitsin yenisi alalım diye bekliyorsunuz..Bir durun gelsin, biraz şans bulsun maçlarda sonra değerlendiririz elbet..Ayrıca yaşı 2 yaş küçültülmüş Musa'nın..Kendisi söyledi zaten bunu..90 doğumlu yani..

Şuan maçı izlemiyorum ama bir kere Altay maçını Musa'yı izlemek için açtım koskoca 45 dakika boyunca 1-2 defa ismini duydum sıkıldım ve kapatmıştım,o an o maçta kötü oynamıştır diye düşünmüştüm ama bugün görünüyor ki bu maçta da kötü.

Öff yahu bütün sezon izlemediniz bu maçla mı yorum yapıyorsunuz

Hee balon hemde uçan balon

Sen izledin mi bütün sezon? İzlediysen daha bilgilendirici yorumlarını görmek isterim o zaman.

Adını duyuyordum ama bize transferi kesinleştikten sonra daha sık izlemeye başladım. Gerek Milli Takımdaki gerekse Play-Off'lardaki performansı çok ümit verici değil. İzlediğim maçların çoğunda sahada pasif bir görüntü çizdi, varlığıyla yokluğu belli olmadı. Şu özelliği çok iyi diyebileceğim bir özellik gözüme çarpmadı. Ne atağa fazla katılan ne de dirençli bir futbolcu görünümü verdi bana. Hani Topal'ın, Ayhan'ın, Barış'ın olduğu orta sahada banko oynarım diyordu ya, bunu doğrulayacak birşey göremedim ben Musa'da.

musa 17 yaşında falan değil,nüfusa geç mi ne yazılmış kendi söylüyordu:o

neye göre kötü cikip 10 kisiyi calimlayip gol atmasini beklemiyorsunuz herlalde

adam görevini iyi yapiyor bence

Nufusa gec yazılmıs 2 sene 18ine degil 20sine girecek

90!lı imiş. Kendi açıklamıştı. Açıkçası bu takımda oynayacak bir ekstra özelliğini göremedim. Bu kadar kişinin dikkatinin çekmesinin tek nedeni o da attığı süpriz goller olabilir. Bunun dışında neyi iyi yapıyor diye merak ediyorum.

tam aradigimiz ozellikte bir futbolcu bence orta sahaya sarptan topaldan sonra ilac gibi gelicek kesinlikle

İyi oynuyor.

90!lı imiş. Kendi açıklamıştı. Açıkçası bu takımda oynayacak bir ekstra özelliğini göremedim. Bu kadar kişinin dikkatinin çekmesinin tek nedeni o da attığı süpriz goller olabilir. Bunun dışında neyi iyi yapıyor diye merak ediyorum.

Yukarda arkadaş bir link verdi, orda iyi gözlemler var.

Benim maçın ilk yarısında gözüme en çok batan oyuncu Burak oldu.

Geri
Üst Alt