GSC Haber Muslera: "Başarısız olduğum bazı anlar için özür dilerim"

Galatasaray tarihinin en büyük 2 efsanesinden birisin.

Tek eksik bir Avrupa Kupası oldu.

O da gelse bana göre Hagi’den de büyük olurdu oynadığı sene, aidiyeti ve kazandıkları ile.

Her şey için teşekkürler Nando.

Emeklerin için teşekkürler.

Bazen çok fena çıldırttın bizi.

Hoşça kal.

14 senede 8 şampiyonluk yaşamış adam bir de özür dilemek zorunda hissediyor kendini.

Adamdaki karaktere naifliğe bak

- Önümüzdeki sezon kalacak mı, gidecek mi?

Büyük Kaptan Fernando Muslera: "Hayır henüz konuşmadık. Şampiyon olana kadar da bunun üzerine konuşma gibi bir fikrimiz yok."

- Galatasaray'da yılları hakkında ne söylersin?

Büyük Kaptan Fernando Muslera: "Buraya kupalar kaldırmaya geldim demiştim, öyle de yaptım. Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray'da olduğum için çok mutluyum. Bu ülkede yaşamaktan gurur duyuyorum. Son günüme kadar %100'ümü vereceğim."

- İki kupa daha alırsan tarihe geçeceksin?

Büyük Kaptan Fernando Muslera: "Tarih yazdık. Tarih yazmaya da devam ediyoruz. Bir gün bıraktığımda ve Uruguay'a gittiğimde; arkadaşlarım ve oğullarıma, buradaki hatıralarımı anlatacağım..."

1746903918865.webp

Büyük Kaptan Fernando Muslera: "Hayır henüz konuşmadık. Şampiyon olana kadar da bunun üzerine konuşma gibi bir fikrimiz yok."

Büyük Kaptan Fernando Muslera: "Buraya kupalar kaldırmaya geldim demiştim, öyle de yaptım. Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray'da olduğum için çok mutluyum. Bu ülkede yaşamaktan gurur duyuyorum. Son günüme kadar %100'ümü vereceğim."

Büyük Kaptan Fernando Muslera: "Tarih yazdık. Tarih yazmaya da devam ediyoruz. Bir gün bıraktığımda ve Uruguay'a gittiğimde; arkadaşlarım ve oğullarıma, buradaki hatıralarımı anlatacağım..."

Ekli dosyayı görüntüle 285571
1746904574095.webp
crying.gif

Ekli dosyayı görüntüle 285571
gidiyor inşallah

Sezon başı kırmızı kart sonrası bunu yapmalıydı.

Bize yaşattıkların için sonsuz teşekkürler kaptan.

Umarım bir gün yollarımız keşisir diyeceğim de avrupaya döneceğini düşünmüyorum artık.

Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en büyük 3 yabancı oyuncusundan birisi çok büyük bir efsane. Galatasaray'a geldiği gün kulübün tüm kaderini değiştirdi, 2011'den önce istikrardan uzak ve çoğunlukla Fener'in gerisinde olan bir takımken şu anda onlara 6 şampiyonluk fark atmak üzereysek Muslera bunda inanılmaz bir katkıya sahip. Çok görkemli bir veda ile onore edilmesi gerekiyor büyük kaptanın.

Bağı koparmayalım Scout vs işlemleri için güney amerikadaki kolumuz bacağımız olmalı.
15 sene bu kulübün kaleciliğini yapan yabanı bir herifi daha nereden bulacağız.

Maasi iyice dusurerek bir sene daha kalsa iyi olurdu. Butceyi diger ihtiyaclara ayirir kaleci isini otelerdik. Gunay ile birlikte 1 sezon daha idare ederlerdi.

Efsamesin kaptan... Hep gönlümüzde kalacak ve hep iyi hatırlanacaksın.

Geri
Üst Alt