Muslera: "Birisi Muslera birine vurdu diyorsa bunu kanıtlaması gerek"

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
1576619536683.png

Galatasaray'ın Tuzlasporu 4-0 yendiği maçın ardından olaylar çıkarken Fernando Muslera konu hakkında konuştu.

Fernando Muslera: "İlk maçta rakibimizin 2-0'lık bir avantajı vardı, rakibimizin maksimum seviyede saygı gösterip maksimum seviyede de performans göstermemiz gerekiyordu. Bugün en iyi şekilde sorumluluğumuzu gösterdik. Galatasaray'ın kupada devam etmesi gerekiyordu."

Muslera: "Futbola başladığımdan beri öğrendiğim en önemli şey saygı. Rakip takımdaki bir oyuncu, bizim altyapımızdan yetişen bir oyuncu çok saygısızca bir şey yaptı. Maçtan sonra yanına gidip saygı duymasını söyledim. Onun haricinde bir şey yok."

Muslera: "O oyuncuya yönelik, yanına giderek saygı çerçevesinde söyledim sadece. Rakip takım teknik direktörüyle de herhangi bir durumum yok."

Muslera: "Saygı çok önemli, ben herkese saygı duyuyorum ve saygı istiyorum. Birisi Muslera birine vurdu diyorsa bunu kanıtlaması gerek çünkü ben öyle biri değilim. Böyle bir şey olmadı."

Fernando Muslera: "İlk maçta rakibimizin 2-0'lık bir avantajı vardı, rakibimizin maksimum seviyede saygı gösterip maksimum seviyede de performans göstermemiz gerekiyordu. Bugün en iyi şekilde sorumluluğumuzu gösterdik. Galatasaray'ın kupada devam etmesi gerekiyordu."

Fernando Muslera: "Futbola başladığım ilk günden beri yetiştiğim yere, diğer camialara saygılı olmayı öğrendim büyüklerimden. Rakipteki oyuncu ilk maç sonrası saygısızca bir şeyler yaptı, bizim altyapımızdan yetişmişti. Ben gidip yetiştiği yere saygı duyması gerektiğini söyledim"

Fernando Muslera: "Senin doğup büyüdüğün Galatasaray camiasına saygılı olman dedim sadece. Ne rakip teknik adama ne de başka birine başka hiçbir söylemim, herhangi bir saygısızlığım olmadı."

Muslera yalan söylemez vurmadım diyor. Organizeciler devrede en iyi oyuncumuzu hedef alıyorlar.

Fernando Muslera: "Biz nasıl saygı göstereceksek onlar da bize saygı gösterecek. Sosyal medyada bu olay abartılıyor olabilir ama ben herhangi bir şekilde kimseye vurmadım, görüntü varsa göstersinler, bulamazlar çünkü kimseye vurmadım, ben böyle karakterde birisi değilim."

fissür sonuçlarını getirsin :asd:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt