GSC Haber Muslera: "Burada 429 maça çıktım, bu da yavaş yavaş sona doğru yaklaştığımızı gösteriyor..."

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1737829263482.webp

Muslera: "Salı günü maçta olanlar için konuşuyorum. Rahatsız olabilir taraftarlar. Avrupa öndeyiz nerdeyse bir sonraki seviyeye geçmek üzereyiz. Lig'de 9 puan öndeyiz şu an. Bir oyuncu veya bir kaç oyuncu zor maç geçiriyor olabilir. Yorgunluk olabilir. Zor bir andan geçebiliyor olabilir veya taraftar desteğine ihtiyacı olabilir."

Muslera: "Bu büyük kulübe 2011'de geldim, birçok şey kazandık hep beraber. Her anın keyfini çıkartmaya çalışıyorum. Burada 429 maça çıktım, bu da yavaş yavaş sona doğru yaklaştığımızı gösteriyor..."

- Galatasaray'da devam edecek misin?

Muslera: "Ben anı yaşıyorum. İyi olmalıyım. Mutlu olmalıyım. Son maça kadar çalışacağım. Asla durmayacağım. Elimden geleni yapacağım. Gelecekle ilgili zamanı geldiğin zaman konuşulacak şeyler konuşulur zaten."

Gözlerimizin önünde bir efsanenin sonu geliyor. Çıldıracağım bir sezon daha be muslera bırakma bizi

Sene sonu gidiyorsun biliyoruz Muslera'mmmm.

Sene sonu için şimdiden sufleyi verdi

Bence de tadında bırakmak en iyisi

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Verdiğin hizmetler için teşekkürler kaptan. Güle güle

bye bye sene sonu.sözleşme uzatmak isteyen vasıdsız beceriksiz yöneticiler yanına gelecektir kapıyı açma.

Biz de onu diyoruz, yakisacak bi veda yap.

Aslanım. Canım kaptanım. Hepimiz arkandan ağlayacağız.

Konsantre oldugunda cidden iyi kaleci ama takim gibi oda serdi biraz

Bugun abdulkerimde davinsonda her topa dogru mudahale ettiler hava toplarinda hata yapmadilar

Toreira da diger maclara gore iyiydi sarada donunce daha iyi oluruz ama su Mertensi dinlendirmek lazim adam olecek

Bu arada saradan 10 numara olmayacagini bugun bir kez daha gorduk

Geri
Üst Alt