Muslera Direkleri Tekmeledi!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
muslera_sinirli_130816.jpg

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, kendi tribününden atılan meşaleler sonrası adeta çıldırdı.

Maçın uzatma bölümünde Hakan Balta'nın kafa golüyle 1-0 öne geçen Galatasaray'da taraftarlar golü meşale yakarak kutladı.

Muslera'nın arka tarafındaki tribünde yanan meşaleler sarı kırmızılı taraftarlar tarafından sahaya atılınca Muslera adeta çılgına döndü. Önce kale direğini tekmeleyen Uruguaylı daha sonra kenardaki reklam panolarına sert bir şekilde vurdu.

Deneyimli kaleci bu hareketleri sonrası parçalanan kramponunu değiştirmek zorunda kaldı.

Ajansspor

taraftar tam anlamıyla rezaletti maç boyu sadece bir kere takıma yönelik olumlu tezahurat duyabildik onun dışında sadece rakip takım melodisiyle yapılan küfür ve meşale böyle adamları uzak tutmak gerek

Pes yani.

Bizim defans bile adami böyle bir harekete sürüklemedi. Ben aslinda Muslera bir gün bizim savunmacilardan birine kafa atar falan diye bekliyordum.

Adam taraftar yüzünden direge patladi.

Pes yani.

Bizim defans bile adami böyle bir harekete sürüklemedi. Ben aslinda Muslera bir gün bizim savunmacilardan birine kafa atar falan diye bekliyordum.

Adam taraftar yüzünden direge patladi.

O kafayı da ya chedjou ya semih yer yerse de yada serdar azize vurur piyango

Tamam bizim taraftar böyle rezilliği yaptı sayelerinde 1 gecede insanlıktan nasıl çıkılırın kitabını değil cilt cilt ansiklopedisini yazdıkta asıl sorulması gereken soru şu bu adamlar o meşaleleri içeri sokarken staddaki sözde güvenlik deniz olmayan yerde balık falan mı avlamaya çalışıyodu bu adamlar neye yarar acaba

O kafayı da ya chedjou ya semih yer yerse de yada serdar azize vurur piyango

Tamam bizim taraftar böyle rezilliği yaptı sayelerinde 1 gecede insanlıktan nasıl çıkılırın kitabını değil cilt cilt ansiklopedisini yazdıkta asıl sorulması gereken soru şu bu adamlar o meşaleleri içeri sokarken staddaki sözde güvenlik deniz olmayan yerde balık falan mı avlamaya çalışıyodu bu adamlar neye yarar acaba

Hem de ülkede OHAL ilan edilmisken hic kimsenin aranmamasi da cok ilginc.

Bir tribün düşünün ki kendi oyuncusu olan nando gibi sakin bir adamı bile çileden çıkarıyor :red: Bu nasıl bir taraftarlıktır? Muslera ne yapsa haklı. Bütün maç boyunca ya rakip takıma küfür ettiler ya da sahaya meşale attılar. Kendi takımları adına bir tane adam akıllı tezahürat duymadık. Bunlar Galatasaray taraftarı falan olamaz. Ultra multra diye övünürler bir de.

Galatasaray taraftari yillar gectikce mallasiyor, barzolasiyor. Tam bir lümpen toplulugu olusmaya basladi statlarda

provokasyon diyorlar telegolde umit karan ultraaslan liderine tel acmis onlardan kimse yapmamis.
kendi kalecisine mesale atan taraftarmi olurmus ?

Son düzenleme:
Ua liderleri yalan konusmus

Benim bi arkadasim Londra'ya sampiyonlar ligi macini izlemeye gitmisti,onun anlattigina göre o tribun liderlerinden izinsiz adim bile atilamiyor

Geri
Üst Alt