Üye Görüşü Muslera Dokunulmaz mı?

Şevket Atakan

Adventurer
GalataSarayı Efendileri
Form düşüklüğü gözardı ediliyor forumda sanki , halbuki takım kaleden başlar.

Sezon başından beri kaç gol yedi ben sayamadım.

Ama CL gibi üst segment maçlarda 4er 4er gol yersen hayalim Premier Lig demeyeceksin sayın Nando.

Bulasmadiginiz bi muslera kalmisti.Sizi gidi zapata severler

♡♡♥♡♡

Ligi bilmem de Şampiyonlar liginde kaleye ben geçsem şansa falan daha fazla kurtarış yapardım muslera'ya göre. yediği bütün golleri belki 1-2si hariç gününde olsa kurtarabilirdi. sırf dünkü değil 4 maç boyunca yediği gollerin hepsi.

Zapata diyorsunuz, alay ediyorsunuz da son 1-2 aydır Muslera'nın da Zapata'dan bir farkı yok. Karşı karşıya kaldı mı yüzde 90 gol oluyor. Sinan Bolat'a şans verelim 1-2 hafta.

Dün melo bugün muslera,

Muslera, Sneijder, Melo acilen devre arasında satılsın..

Defans kötü olabilir de kalecinin hiç mi suçu yok?

Büyük kaleci mac kurtarir evet haklisinda bu kadae berbat bir oyun oynayan takimi nasil kurtarsin arkadaş. Eleştiri yaparken biraz insafli olun. Bir mac dusun rakibin net 10 tane golluk pozisyonu olsun o durumda dünyanın en iyi kaleciside olsa o golleri yer.

Formsuz olabilir ona katilirim ama by kadar kötü bir teknik direktör varken sacma sapan hamleler yaparken ve önünde oynayan 2 stoperin amator olursa Muslera'yi elestirmem ben.

★★★》☆

Yazıklar olsun. Maç kurtarsın deniliyor. Yahu bu adam kaç maç kurtardı sezon başından beri. Geçen senelerde CL'de de.

Tamam hatalı yediği goller sonrası eleştirilebilir. Ama maç kurtarsın ne demek ya? Harbiden nankörlük bu.

Burada isimlere bence çok fazla takıyoruz. Takım takım değil... Takımda kimse mutlu değil. Takımdaki mutsuzluk bir çok oyuncunun formuna yansımakta. Muslera'da sonuçta bir insan. Duyguları, düşünceleri, kızgınlıkları mutsuzlukları olabilecek bir insan. Belki de takımdan gitmek bile istiyor olabilir ki bir gün bu talebi duyulunca bir çok Muslera sever (Benim gibi) Muslera'ya düşman da olabilir. Sanırım ben böyle bir karar aldığı taktirde kendisini haklı bulacağım. Ancak Muslera'nın kötü performansını Selçuk ve Burak gibilerle karşılaştırmamak gerekir.

Ortada takim mi var da konusuyoruz.

Konu açmak için konu açmayın ya. Adam geldiğinden beri 3-4 maç kötü oynamıştır. Ya da satalım herkesi rahatlarsınız bir ferahlama gelir ne bileyim. Ayrıca Dortmund'dan 4 gol yemeyecek takım yok Türkiye'de kendimize dev aynasından bakmayı keselim. Ülke futbolu rezalet tamamen bizde nasibini alıyoruz işte.

karsi karsiyalarda harbi cok kotu, de gea'yi izleyin orn.

gerci onundeki defans hattini dusununce musleraya bir sey soylemek de ayib tbf

Bunu satalim zapata geri gelsin dimi ?

robinson%2Bzapata%2Bgalatasaray.jpg

Geri
Üst Alt