Üye Görüşü Muslera Dokunulmaz mı?

Doğru düzgün savunman olunca Muslera'nın neler yapabildiğini hepimiz gördük geçmiş sezonlarda. Doğru düzgün savunma olmadığı zaman da neler yaptığını gördük. Özellikle ikinci Schalke maçını hatırlatalım bu konuda. Sorunun Muslerada olduğunu sanmıyorum. Dün oynadığımız maçı örnek gösterirsek eğer, Yenilen gollerde Musleranın yapabileceği hiçbir şey yoktu.

Rakip takım kim olursa olsun sürekli kalende pozisyonlar buluyorsa, Sorun kaleciden çok takım savunmasındadır.

Valla güleyimmi ağlayımmı anlamadım arkadaşlar iyice sapıtmış ya 1'e 1 pozisyonda şöyleymiş böyleymiş ya o 1'e 1 pozisyona nasıl geldi öncesi önemli olan hatta tartışmaya bile gerek yok cidden bana kalırsa takımdan herkes gider ama Muslera kalır Muslera bu sene 100 tanede hatalı gol yese bile önceki yaptıkları ve vefası yeter bence ki belki senden benden daha çok düşünüyordur. Bence tartışılması gerekicek birşey varsa o artık ne söyleyim bilemiyorum ama ne insan onlar ne taraftar nede başka birşey kim bilmiyorum ama büyük olasılık Galatasaray'lı değil Galatasaray'lı isede o sahaya yabancı madde atan gerizekalılar onlara ihtiyacımız yok dün resmen delirdim ve o gerizekalıların yaptığı hareket yüzünden oyun soğudu tam bir hava yakalamıştık oyunda hız almıştık kendini bilmez tipler yüzünden konsantrasyon düştü ve anında gol yedik 3-1 oldu durum diyecek laf bulamıyorum bu tiplerinde insan olduğuna dahi inanmıyorum.

Adamda bıktı 2 dakikada bir karsı karşıya

Atılsın satılsın demiyorum, takımına güven duymayan kalecinin konsantrasyonunu üst düzeyde tutabilmesinin zorluğunu da kabul ediyorum...Ancak 4 gol yediği maçta 4 ciddi kurtarış yapmıyorsa performansı kötüdür, maçı izledin mi, hangi 2 dk da bir karşı karşıya?, ezbere laflar bunlar...

Birincisi adamda moral mi var ki bakalım kurtarış bekliyorsunuz.Adam her pozisyonda karşı karşıya kusura bakmayın altıntepsispor değildi dün oynadığımız takım dordmunddu senin defansın ortasahan sağlam mı ki kaleden verim bekliyorsun.Hatta şunu diyim hocamızda iş yok ki oyuncu da iş olsun.Maç 2-1 iken bile hala defansif oyun oynatan hoca büyük takım hocası olamaz.Ben açıkcası bu hocanın bu takıma idman bile yaptırdıgına inanmıyorum.Bu kadar rezalet futbol oynanmaz belki 2.lig 3.ligde bile yoktur bu kadar rezil oyun.

Takimda 43 tane futbolcu var

Sen once 39 tanesi hakkinda konu ac sonra muslerayi konusuruz.

Bu sezon başına kadar kadroya yazdığım ilk isim hep Musleraydı.

Ama bu sezon daha 10.hafta olmadan 30 gol barajını falan aştı bu adam.

Bide roportajlarında Premier ligden bahseder.

Muslere bu sezon cok kötü. Ve eleştirilmesi gerekiyorsa eleştirilir.

Sen bu performansla değil EPL'ye Katara bile gidemessin nandocum

Dokunulmaz. Onun eleştirilmesi gibi bir durum saçma olur. Önünde oynayan 10 adam saçmalarsa, geride yalnız kalan bir Muslera da kaleye örülmüş bir duvar değil sonuçta.

Ayrıca gel gelelim, Muslera yüzünden bir maçta 15 gol yiyelim, ben yine de o adama tek söz söylemem. Canı sağolsun.

Dokunulmaz tabi. Oyuncu yemeye alıstiniz.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son zamanlarda formsuz ama bu adam sırf sempatik olduğu için savunuluyor diye düşünen varsa gerçekten şey kadar beyni var demek.

Dokunulmaz. Onun eleştirilmesi gibi bir durum saçma olur. Önünde oynayan 10 adam saçmalarsa, geride yalnız kalan bir Muslera da kaleye örülmüş bir duvar değil sonuçta.

Ayrıca gel gelelim, Muslera yüzünden bir maçta 15 gol yiyelim, ben yine de o adama tek söz söylemem. Canı sağolsun.

Bu ironi mi yoksa gerçekten böyle mi düşünüyorsun?

Merak etmeyin takım kücülmeye gireceği icin eldeki sınırlı yıldızıda yollarlar. Yerlerine mütevazi ücretlere oynayacak yabancılar alırız, tutarsalar ne ala, tutmazlarsa iyice Anadolu takımına döneriz.

Takima genç yetenekli kaleci lazim Muslera'ya rakip olmasi için

Son zamanlarda pek formda degil.

Courtois hakkinda konusmuyoruz, Muslera hakkinda konusuyoruz - yere geldiginde o da elestiri alacak.

Muslera, Melo, Sneijder satılsın siz de rahatlayın biz de rahatlayalım.

Muslera maç kurtardı muhabbeti var sürekli. İlk sezonu hariç kaç maçı kurtarmış saysın bir babayiğit. Mevcut sınırda Muslera gereksizdir yerine üst düzey yetenekli hücum oyuncusu alınmalıdır.

Herkesin bir kredisi vardır.Kimse dokunulmaz değildir.2 sene önce herkes Selçuk'u çok seviyordu.

Muslera'nın bende 10 maç falan daha kredisi var.Biraz daha böyle devam ederse kesilmesini isterim.

pff

kilid

gs taraftarının %90ı günübirlik taraftarı maleseph

Tamam takım berbat oynuyor eyvallah da yediği goller akıl mantık işi değil

Bu sezon cok kötü. cikardigi tek top yok. geleni yiyor. eray'dan farki kalmamis.

parasini alamiyor diye bu da triplerde herhalde.

Tamam hatalı uzun zamandır ama Muslera,Melo,Sneijder,Bruma gibi oyuncular benim gözümde dokunulmazdır şuan için.

Bu 4 oyuncuya dokunmayın beyler.
Bunlar haricinde herkes gidebilir.
Bu oyuncular etrafına kurmak gerek kadroyu.
Takım çok kötü önce çöplerden kurtulalım.
Siz yanlış yerden başlamışsınız iyi olan azınlıkta kalmış oyuncularımıza bile saldırıyoruz.

Geri
Üst Alt