Üye Görüşü Muslera Dokunulmaz mı?

Daha birka ay once bu tip resimlerden gecilmiyordu burasi

muslera2.jpg

Sorunu su an konsantrasyon ve motivasyon eksikligi bence. Prandelli futbolcularin da taraftarin da heyecanini oldurdu, herkes icin eziyet haline geldi maclar.

Formsuz olduğu bir gerçek,ligde birkaç maç sinana şans verilmeli.

Muslera maç kurtardı muhabbeti var sürekli. İlk sezonu hariç kaç maçı kurtarmış saysın bir babayiğit. Mevcut sınırda(1) Muslera gereksizdir yerine üst düzey yetenekli hücum oyuncusu(2)alınmalıdır.

:asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22: (1)Daha bir hafta önceki maça 3 yabancıyla çıkmış takımın taraftarı

(2)Xzemaili pandev, kullanılmayan bruma gibi yabancıları tribünde oturtan takımın taraftarı.

Şu takımda kurtulunması gereken adamlar önce italyanlar sonra türklerdir. Sonra yavaşça eboue, xzemaili, pandev diye gider. En son 4'lü şöyle olur muslera-melo-sneijder-bruma

Maç kurtarmıyhooo xD. Ulan adam super kupa macinda 2 penalti kurtardi ama kaybettik maci kurtaramadi tabii ki. Ayrica sene basinda en iyi performansi olan oyuncuydu, düsün kalecin en iyi oyuncun. E bu nereye kadar gidebilir, bir yerde patlayacak o da bir formsuzluk gösterecek.

eger ıyı paralara satılacaksa ben olsam satar çok ıyı forvet alırım.muslera kötu kalecı degıl tabkı.ama bu takımın forvete ıhtıyacı var.forvet transferı ıçın kaynak yaratılmış olur.şampiyonlar lıgınde zaten yokuz.ligde de bır zahmet o kadar para alan sınan bolat idare etsın.

Muslera dokunulmaz degil tabi. Hiç bir futbolcu dokunulmaz olamaz. Muslera nin form düsüklügünü takimin çiftlige dönmesine bagliyorum. Muslera, Melo ve Sneijderin Selçuk&Burak ikilisiyle oynamak istemediklerini görmek için kahin olmaya gerek yok. Bu üç üst düzey oyuncumuzdan kendini yildiz zannedenler yüzünden tam verim alamiyoruz.

evet Muslera, melo ve sneijderi satalım yerine sinan bolat, yekta, yasin forma giysin kesin şampiyon oluruzzzz :D yeaaaaaa

evet bu sıralar kötü ama kötü bir kaleci anlamına gelmez 1 2 mac sinan bolat kaleye geçip muslera kafasını toplasın üzerinde baskı oluştu

Bence Muslera formsuz değil diyen de Muslera Eray gibi diyen de hayatı çok uçta yaşayan insanlar sizin sivil hayatınız nasıl harbiden merak ediyorum bazen. Üzülürken üzüntüden geberip sevinirken adam falan öldürüyorsunuz galiba. Bildiğimiz Muslera bırak son maçı Arsenal maçında bile yediği topların EN AZ 2'sini çıkarırdı. Defansımız hiç bi zaman iyi olmadı bizim ama Muslera'nın formu 3 senedir bu takımda hiç bu kadar dip seviyeye inmemişti. Defans kötü gününde de olsa kaleciyle idare ediyorduk bu zamana kadar hep. Daha doğrusu defans her zaman zayıftı kaleci idare ediyordu çoğunlukla ama o da yemeye başlayınca defansın zayıflığıyla beraber 3-4 yemeye başladık her maç. Dün Chedjou'nun bi tane çizgi önünden çıkardığı top var o da acayip Muslera'nın açıldığı o arada maçta değil gibi böyle bi anda gidiyor kaçırıyor topu. Konsantresi falan sıfır Muslera'nın ben izlerken anlayabiliyorum kenardaki herif görmüyor vallahi çözemiyorum. Bence 2-3 hafta kesilmesi sıkıntı yaratmaz bi sorunu olduğu belli. Muslera'dan önce 11'den kesilmesi gereken 9 adam var tabi Sneijder hariç ama bu Muslera'nın performansını açıklamaz bence. Takım kötüyse Muslera iyi olsun yine biz hakkını veririz bugüne kadar hep böyle oldu. O yüzden insanlar dokundurmuyor Muslera'ya zaten normal olarak.

Muslera formsuzdur ve yakın zamanda bir piyasa değeri mevcut iken satılmalıdır.

Muslera tabiki dokunulmaz değil ama her maç 10 defa adamı Allahıyla başbaşa bırakırsan 4 ü gol oluyor. takımın kötü gidişatı onu da etkiledi. geçmiş sezonlardaki formunun olmamasını oyuncuların gardının düşmesine bağlıyorum. adam kalesinde arka arkaya 4 gol görünce bence kendine güvenini yitirmiş olabilir.
şimdi onu kenara alıp bolatı kaleye koyarsak daha kötü olur mu diye düşünüyorum. elimizdeki yıldızın değerini malesef bilmiyoruz.

Abi by taraftar neden kuş hafizla yahu. Ula Muslera gelmiyene kadar kalecilerden ne çektik arkadaş. Hatasi ola bilir oda insan.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben muslerayı çok severim...hatta emekli olana kadar bizde oynamalı fakat ben lig maçlarında kaleyi sinan ın almasından yanayım.hem biraz dinlenir hemde yabancı kontejyanından büyük fayda sağlar

ne bos beles adamlarsiniz, muslera gibi kaleciyi 20 yilda bir alirsin.

Sinan
Tarık-Koray-Chedjou-Hakan
Emre ç./sinan g.-Melo-umut g.-Bruma
Sneijder
Umut
ligde böyle bir kadro şu günlerde iyi olabilir
İnşallah böyle bir şey çıkartır prandelli(Not:çıkarmadı ve çıkarmayacak gibi )

Geri
Üst Alt