Muslera: ''Fenerbahçe taraftarının beni alkışlaması gururlandırdı''

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
6bfad58.jpg

Uruguaylı kaleci, Süper Kupa'da yaşadıkları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

sözlesmesi feshedilmeli

Sözlesmesini feshedin, ülkesine yollayin, aldigi tüm paralaini geri isteyin, arabasini yakin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(sarcasm)

Nerde lan Onurcular !??!?!

I am the one who knocks!

bizim taraftarın eşekliği yanında fenerliler 23 nisan çocukları gibiydi. helal olsun muslera sana

Yabancı sınırını 1 yaparlarsa O 1 sen olmalısın !

hemen hemen fesh edelim zaten elleri ufak orta parmağıda eksikmiş serçe parmağınında yarısnı araba kapısına sıkıştırınca kaybetmiş tez zamanda fesh.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Jübile yapıncaya kadar aynı şeyi biz onların kalecisi için asla söylemeyeceğiz

ama mert'i severim. efendi çocuk.

"" Seri penaltı atışlarında arka arkaya 2 güzel kurtarış yaptığının hatırlatılması üzerine Muslera, “Penaltılarda aniden bir karar alıp, bir yöne doğru atlıyorum. Top, atladığım yöne gelirse, yarım kurtarılmış bir penaltı sayılabilir. Kararsızlık tehlikelidir, onun için her zaman kararlı olmak lazım. ""

Şu kısmı okuyunca aklıma gençlerbirliği maçı geldi :rolleyes:

Fenerin taraftari adam degil ama yinede boyle seyleri arada sirada yaparlar, bizimkilere bakiyorum, neyse birsey dicem simdi ceza yerim, yani bazen cok kotuyuz, hele son zamanlarda eski Ali Sami Yen deki kotu gunleri gorur oldum, bize yakismiyor.. bizim taraftar azmaya baslamis kac aydir var bu.

Geri
Üst Alt