Muslera: "Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan'dır"

Emre Arslan

Cezalı
1016680_fc1a964038f20e684684fe12f39863b2_640x640.jpg

Antalyaspor maçında oyuna sonradan dahil olan ve kaptanlık bandını takan Selçuk İnan'a sosyal medyadan eleştiriler gelmişti. Muslera, olay hakkında beIN Sports'a konuştu:

"Selçuk bizim birinci kaptanımız. Ondan sonra ben gelirim. Selçuk oynamadığı zaman ben kaptan oluyorum ama Selçuk oyuna girdikten sonra o pazubandı ona veririm. Uzun yıllardır tanıdığım, saygı duyduğum birisi. Çok iyi bir insan kendisi. Takım için yaptıkları ortada. 6 senedir beraber oynuyoruz, camia için yaptıkları ortada ve bazı zamanlar gereksiz ve çirkin şekilde eleştirildiğini düşünüyorum. İnsanların özellikle bu zamanlarda ona daha duyarlı davranması ve destek vermesi gerekiyor."

Bende diyom niye yan toplara çıkamıyor ? Selçukla takılıyor galiba. Şaka diyorum umarım öyle birşey yoktur.

böyle konusmasi gayet normal

Ulan Selçuk yine sen yine saçma sapan bir muhabbet. BS gideydin iyiydi.

Normal böyle konuşması. Çıkıp evet haklısınız Selçuk bok gibi mi desin.

sent via GSC

Normal bir açıklama haketmiyor babayı alsın diyemezdi.

6 senedir arkadasim diyor..

Biz 6 sene arkadas olsak burada cogu kisiyle koyun koyuna yatardik.

Muslera tamamen olayı büyütmemek için böyle konuşmuştur.Bu takımın kaptanı Muslera'dır onun verdiği katkıyı kimse vermedi bu kadroda.

Muslera bir kez daha adamlığını göstermiştir.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan Abv su selcukun herifin her hareketi etkilemeye basladi artik resmen sabote ediyor.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Desin.Aynını Tudor'dan beklerken Muslera'dan niye beklemiyorsun?

Sebebini söyliyim dostum. Bunu Muslera derse Tudor'u ezip geçmiş olur ve bütün dengeleri alt üst eder. Muhtemelen de ceza yer. Bu açıklamayı yapacak olan tek kişi Tudor'dur.

Tudor'un hatası Ahyan'ın aklıyla Selcugu bu kadroda tutmasıdır.

bütün takımın havasını bozdu yine kız selçuk birde arda abisi gibi adamlık edebiyatına başvurmuş.

Geri
Üst Alt