GSC Haber Muslera: "Kulüpten ayrılma konusunda henüz bir karar vermiş değilim"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Muslera: "Kulüpten ayrılma konusunda henüz %100 bir karar vermiş değilim.
Bu ailemle birlikte değerlendirdiğimiz bir konu. Galatasaray'a geçireceğim zamanlar için kulübe güveniyorum."

"Galatasaray'da 14 yıldır forma giyiyorum. Bu hiç hayal etmediğim bir başarı, 429 maç, 16 maç daha oynayacağım. Bu kulüp milli takımda devam etmemi de sağladı. Burası benim hayatımın kulübü."

"Geçen yıl Nacional ve Peñarol ile görüşmelerim oldu. Nacional, Wanderers ya da Penarol.. Henüz bir karar vermedim. Hiç Uruguay şampiyonu olmadım. Bunun gerçekleştirilmesi gereken bir hayal olduğunu söylemezsem yalan söylemiş olurum."

(Carve Deportiva)

Fernando Muslera, kulüp satın aldı iddiası - Galatasaray'dan ayrılacak mı?  | Transfermarkt

Bilerek mi yapıyorsun, Muslera?

Bu işin sonunu hiç iyi görmüyorum. Sanırım küfür kıyamet gitmek istiyor.

He oğlum yine gider o takımlarla görüşürsün. Bizden aldığının beşte birini teklif ederler sonra gelir yine GS benim anam babam dersin

Uruguay şampiyonluğu ne Kaptan yaw 17 kupan var buradaki 18. Kupa Uruguayda kazanacağın 20 kupadan çok daha önemli ben 3 tane urugay takımı sayamam

Seneye de yarı maaşa 2. kaleci olarak kalsın ve kaleci antrenörü olsun.

Ne işin var Uruguay'da.

Insallah olursun Nando, bu sene birak artik git sampiyon ol yakisir sana...

Kafa olarak çoktan ayrilmissin, alien orada kulub baskanisin, sampiyonluktan sonra guzel jübile yapip first class ucak biletiyle herkes yoluna.

Futbolu bırakma niyeti olmadığı demeçlerden anlaşılıyor.

öyle dicek ne diyecek ki
ayrılcam diyemez
kalacam diyemez
Kilit

gelecek sezon artık yeni bir kaleci şart.
Muslera ile bu sene idare ederiz belki,
ama seneye kabak tadı verir.

Kaptan kendi de kazandi, bize de kazandırdı.

Kulup tarihine adını altın harflerle yazdı.

Muthis özveriyle oynadı yıllarca ve inanılmaz bi güven evrdi taraftara. Zor kurtarışları kolay gibi gösterdi bize. Buna alıştırdı. En formda zamanlarında bence avrupanın en iyi 10 kalecisi arasındaydı. Gordugum en iyi cizgi kalecilerden biri, ki cok lig takip ederim biliyorsun.

Fakat bu sezon ilk defa beni korkutuyor. Korkum yedigi hatalı gollerden cok armaya bu kdr adanmış bi adamın bir kısım taraftar grubu tarafından protesto edilmesi.

Bu sezon sonu kendisiyle yolları guzel bir sekilde ayırmak en dogru karar olacaktır

Geri
Üst Alt