Muslera Mı ? Mondragon Mu ?

Cevap: Muslera Mı ? Mondragon Mu ?

mondinin benim için yeri ayrıdır. o özel bi kaleciydi.

musleranın da bizim için yeri ayrı olacağı şimdiden belli gibi. Allah nazarlardan saklasın.

daha cok erken ama musleranin önü cok acik, muslera daha yolun basinda

Bu ankete cevap veremiyorum.Mondragon bi efsaneydi,Muslera da efsane adayı o yüzden tercih yapamam.

Bu ankete cevap veremiyorum.Mondragon bi efsaneydi,Muslera da efsane adayı o yüzden tercih yapamam.

aynen bende oy veremedim ciktim.

mondinin yeri ayri, onun gibisi bir daha gelmez

muslera yetenek ve kariyer olarak mondiyi geride brakabilir, musleranin daha yapicagi cok is var.

konuya 3 sene sonra açılmak üzere kilit gelsin :D

Muslera daha çok oy almış. daha ne gördünüz ne yaşadınız da; Mondragon'u unuttunuz yada yaşınız çok küçük Mondragon'u görmediniz.

Arkadaşın biri mesaj yazmıştı.Mondragon efsane, Muslera Efsane adayı diye.Arkadaşa katılıyorum

Mondi efsane kaleciydi de, her Fener maçında rezalet oynuyordu. O yüzden çok sevemedim kendisini.

8 sayfayi da inceledim yasi 25 uzeri olanlar Mondi demis genelde , Mondragonlu kadrolar hep parasizligin hukum surdugu ,zor gunlerdi.Yillarca cok iyi korudu kaleyi hep guven verdi ,Muslera kaliteli bir kaleci ama daha Galatasaray'da Mondi'yle kiyaslanacak konumda degil bence.

Şuan için konuşacak olursa Mondi.

Ama Muslera'da şimdiden adını ezberletti.

Boynuz kulağı geçer derler.

Hadi bakalım görücez

Bu anket için daha çok erken ama şu gerçeği atlamayalım, Muslera'ya mac basına kac top geliyor Mondiye kac top geliyordu, Ben sadece deplasmandaki Liverpool macını soyluyorum 0-0 biten abartısız 6-7 tane cıkardı Mondi ve bu sevgiyi birgunde kazanmadı bence Muslera iyi yolda ama suan için kesinlikle Mondi.

Mondragon tek başına maç alan kaleciydi özellikle Lucescu zamanında avrupadaki maçlarımızı hatırlayın. Şuan Muslera'ya çok fazla iş düşen maç olmadı defans hattı iyi olduğu için. O yüzden şimdilik Mondragon diyorum ama Muslera'da çok iyi yolda..

Kıyaslama için biraz daha beklemek gerek.

Bu soruya şimdi cevap vermek bence acelecilik olur,hatta haksızlık olur.Muslera'nın en azından 1-2 sezon daha bizimle oynaması lazım kıyas yapmak için.

Ama bazı arkadaşların dediği gibi Taffarel apayrı bir adamdı.90'lı yılların ortalarında mahalle maçlarında dünyanın en iyi kalecisi dediğimiz adamdır Taffarel.Ve o adam bizim formamızı giydi.Bilmeyenler için ne kadar büyük bir olay olduğunu anlatmaya çalışıyorum.

bir kaç yıl sonra açılmak üzere kilitlensin topak.

Muslera'da cok buyuk kaleci olma potansiyeli var....Fakat aramizda Mondragon'un nasil kaleci oldugunu unutanlari, ya da izlemeyenlerin iskembeden yorum yapmalarini gormek uzucu

Eger Mondragon olmasaydi , Liverpool'dan 8 yiyen tek besiktas olmazdi

Mondragon'un emeklerine haksızlık edilmesin bir futbolcuyu överken diğerini yermek anlamsız bence. Bana göre de Muslera daha iyi kaleci ancak Mondragon'da iyi kaleciydi. Bir de Mondragon diyenler + 25 Muslera diyenler -12 yaşında diyip saçma tespitler yapmayın la :) Turgay Şeren desem 90 yaşında mı olcam :asd:

Geri
Üst Alt