Muslera mı? Ruffier mi?

Cevap: Muslera mı? Ruffier mi?

Muslera ile Ruffier aynı klasman değil bence. Ruffier ile Muslera'nın kıyaslanabilmesi için Ruffier'in de 1 dünya kupası ve 1 Avrupa şampiyonasında efsaneleşmesi gerek.

Fransa milli takımının şu an aktif milli kalecileri

Hugo Lloris

Steve Mandanda

Cedric Carrasso

öyle ahlım şahlım kalecileri yok Fransa'Nın buna rağmen milli takıma alınmıyor Ruffier. Bu kalecileri bile kesemeyen kaleci Muslera ile kıyaslanamaz

Allah Allah, neden anlamamakta ısrarcısın? Diyorum ki kendini bi kanıtlasın önce. Orkun da koca bir sezon efsane oynadı bu takımda, ne goller çıkarıyordu, takım en az gol yediği sezonlardan birini geçirmişti. Takım savunması neyn deme bana şimdi, bu tip şeyleri önüme sürecek son adam olman lazım.

Şimdi Orkun olağanüstü bir kaleci mi? Ya da Hakan Arıkan'ın BJK'deki ilk sezonu, herkes hayran hayran izlerdi. Ne oldu yani? Ben diyorum ki Ruffier ne yapıyor bu yıl? Var mı geçen seneki formu? Takip etmiyorum, eski formunu da bilmiyorum. Diyorum ki, bu adam adını nerede duyurdu da biz kaçırdık? TV'de falan adı geçti mi mesela? Şöyle bir kaleci var dikkat çekiyor diye. Ya da ne bileyim, biri çıkıp dedi mi 23 yaş altı milli şampiyonada göze battı falan. Adam gelmiş 26 yaşına lan, 25 yaşında bir anda çıkış gösteren -ki bu çıkışı ben görmedim, sizden duyduğum kadarıyla söylüyorum- bir adam hakkında ne biliyorsunuz da bu kadar savunuyorsunuz?

Benim yorum cehalet koktuğu kadar senin, altını çizeyim, bu konudaki​ yorumların ENTELLİK kokuyor.

Buradan sonrasini okuyamadim kusuruma bakma. Anlayisla karsilacagini umuyorum.

bence okudun

Orkun ve efsanelik? Vallahi billahi okumadim.

adama efsane oldu demedim zaten, okumadığın belli oldu. neyse, keyfin bilir.

Katılıyorum, uyuz oluyorum bu duruma.

Azıcık adam olun lan, yüzüm kara çıktı deyin. Melo konusunda en çok sallayan bendim, geldiği gün ne lanet etmiştim belli değil, beğenmiyordum lan, zorla değil ya. Açıkça da söylüyorum bunu. Utanacak neyim var. Herkes futbol uzmanı anasını satayım, hiç kabullenme yok, kendi dedikleri kral, aslan parçası.

3dspx.png

Kendine haksızlık etme.Böyleleri de var:asd:

İlk sayfada ki arkadaşlar şu kapakları sıkalım da hava kaçırmasın :)

muslera 2010 dünya kupasinda izledigimde.. (o zaman leo franco aykut ufuklarla bogusuyuorduk ) ulan keske bizim'de böyle bir kalecimiz olsaydi.. o zaman Galatasaraya gelecegine ihtimal bile vermiyordum .... muslera geldiginde cok ama cok sevinmistim :D

Fernando Muslera 73 ....45,91%

Stephane Ruffier 86 ....54,09%

suanki anket durumu... muslera bunu görmesin o yüzden oylar musleraya :D

Efsane yorumlar var:D Ruffier midir nedir gitsin kumda oynasın.Bir de utanmadan herkes Ruffier demiş:)

Evet Muslera geldikten sonra Muslera'ya oy kullanma apaçiliğini yaptım...

Muslera'nın sempatikliği yeter de artar Muslera'ya oy atmak için.

ben hem Muslera hemde Ruffier'i tanımıyordum. Ama şimdi Muslera'yı tanıyorum o yüzden Muslera tabiki. ruffieri hiç izlemedim

Geri
Üst Alt