Muslera mı? Ruffier mi?

Cevap: Muslera mı? Ruffier mi?

İbretlik mesajlar var yalnız.

bomba yorumlar var.:asd: ruffier'in adı ilk çıktığında tanımıyordum bile lan, millet de ne çok izlemiş zamanında ruffier'i.:D

Onu bunu geçtim, ruffier'i hâlâ tanımıyorum, izleyen var mı ki acaba? yaşıyor mu merak ettim.

14 milyon Muslera için çok.

dogal ki yani bu yorumlar .. böyle bir performansın olması gayet süpriz oldu. ruffier o zamanda daha bilindik ve güvende hisstirdigi içni birçok kişi bu yönde takılmış. ha bana sorsan laura derim o ayrı

mete yine karavana olmus gulucuk koyarak gecistiriyor... :ka19:

Heh efsane konu :)

Hepimiz severiz reisi. Bir gun hoca olarak geri donebilir ama oyuncu olarak disaridan desteklemeyi yeglerim.

Ruffier'e oy vermişim, o dönemler Umut'un gazına gelerek. :D

Bu arada noldu bu ruffiere 2. ligde mi şuan yoksa :asd:

10 sene kaleci aramayız açık ve net.

Daha oncede soyledigim gibi Ruffier daha kaliteli bir kaleci

Musleranıın tipi kaleci olmaya müsait değil bi kere:)

Bir çok kez tekrarladım, Ruffier > Muslera ;)

Açık ara Ruffier.

Kararsızım. :p

Neyse Ruffier diyorum.

Ruffie icin atilan yorumlar, guluyorum sadece...

Adamin biri 10 sene kaleci aramayiz demis, bazi lari musleradan daha iyi katlar...

Biride musleranin tipine laf atmis aynaya baktimi acep...

dogal ki yani bu yorumlar .. böyle bir performansın olması gayet süpriz oldu. ruffier o zamanda daha bilindik ve güvende hisstirdigi içni birçok kişi bu yönde takılmış. ha bana sorsan laura derim o ayrı

ruffier nasıl bilindikti abi? hepiniz oturup haftalık monaco maçı izliyordunuz sanki. dünya kupasında kendini göstermiş, en iyi kalecilerinden biri olan , amerika şampiyonasında performansı tavan yapan adamdan daha mı bilindikti yani?:D

uydurmayın lan, mete'yle umut'un koyduğu 3 videoyla yorum yapmış herkes. muslera'ya ben de çok aşırı güvenmiyordum, doğruya doğru ama bu performansı bana sürpriz olmadı.

saka yapiyorsun sanirim

dunya kupasindaki basarisi bile yeterdi musleranin bu yorumlarin yapilmamasi icin.

ruffier ne la?

sirt showman oldugu icin isteyenler bile vardir herhalde

Ha ha!! Süpermiş ya bu konu. Efsane, efsane :D

Geri
Üst Alt