muslera taylan ikilisi

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
son iki sezonda luyindama ile beraber sayısız puanımıza mal olan ama ne hikmetse luyindama ana avrat sövülüp gönderilirken hala toz kondurulmayan ikili.

uruguaylı versiyonu kalırsa gelecek sezon yayıncı kuruluştan alacağımız gelirin %50sini falan alacak gibi gözüküyor.

OZELLIKLE BU SENE 2 SI HER KUSU SEVDILER BIR LEYLEK KALDI DIYECEM ONUDA SEVDILER.

BUKADAR BIREYSEL HATA NORMAL DEĞIL.

küfür dağarcığımızı geliştiren şey

Musleranın neden Penanın yerine tercih edildigini hala anlamıyorum. Herif iyi giderken kesildi.

Taylanı söylemeye gerek yok, 2 yıldır Galatasaray gibi bi kulubun orta sahasında 11 oynuyor. Skor uretememesine busq ornegini veren yetersizin teki.

Domenin arkadaslari gercekten sormussa shutlasinlar. Para falan da kazandirmasin luzumu yok. Bonservisini verelim eline direkt.

son iki sezonda luyindama ile beraber sayısız puanımıza mal olan ama ne hikmetse luyindama ana avrat sövülüp gönderilirken hala toz kondurulmayan ikili.

uruguaylı versiyonu kalırsa gelecek sezon yayıncı kuruluştan alacağımız gelirin %50sini falan alacak gibi gözüküyor.

Birak da sövelim admirim

Muslerayi fangurllar dışında daha savunan var mı acaba. Cok istikrarsız kaleci oldu

Antalyalı isimli şahıs takımın çoğu maçta içinden geçmiştir. Rakibe hediye ettiği puan sayısı 10'dan az değildir dikkatli incelersek. Fb, Ts, Kasımpaşa, Alanya, Sivas falan aklıma ilk gelenler. Daha vardır kesin

Taylan'dan kurtuluruz da Muslera zor gibi.

gs'nin bu durumlarda olmasının 1 numaralı sebebi taylan antalyalı denen şahıstır.

yıllar sonra kendi kariyerine bakıp ben gs gibi bir takımda nasıl oynadım diye kendine sorup şaşıracaktır.

allah başımıza musallat edeni kahretsin.

haklarında bir gram pozitif his beslemedigim ikili. hangi takıma koyarsan koy ağzına sıçar, batırırlar.

Torrent sallamadiysa, Taylani ilk teklifte satmalisiz. Musleraya'da bizde artik baya para kazandin, sal bizi ve MLS'e git demeliyiz.

Bizde var bu tarz romantiklikler evet başarılıydı evet haksız rekabet yarattı ama biz ya böyle uzata uzata nefret ederek ayrılıyoruz yada tak diye kestirip atarak ayrılıyoruz ayarımız yok vedalaşma konusunda. Adamlar eskiyi veremez diye Ramosu Ronaldoyu teşekkür edip gönderiyor biz tüyü dikene kadar bizde olsun istiyoruz. 30 senede gördügümüz ortalamaya yakın Türk kaleci Kerem oluyor böylelikle.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Taylan büyük hayal kırıklığı oldu benim için

Taylan a bu kadar iş vermek görev vermek antrenörün hatası artık iyi yaptıklarını da yapamıyor.
Bu takım topu ikinci üçüncü alana taşıyamıyor bunu gorecek ve çözecek bir antrenör e ihtiyaç var.
Taylan ve muslera artık yedek olarak durabilir ki muslera bu maasi ile yedek de durmamali Türk kaleci bulacak yönetim de lazım.

Geri
Üst Alt