Muslera'da Sözleşme Sıkıntısı

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
MUSLERA_AMK.jpg

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, yıllık ücretinde %50'nin üzerinde zam isteyince...

Galatasaray’da Mancini’nin takımda kalmasını istediği Muslera’nın istediği rakam, yönetimi şok etti. Yönetim, 2 milyon euro’ya oynayan Uruguaylı kalecinin sözleşmesine 400 bin euro zam yapıp maç başı ücret almayan Muslera’ya 10 bin euro da maç başı teklif etti.

Fakat Uruguaylı kaleciye özellikle İngiltere’den teklifler olduğunu belirten menajeri Fonseca, Muslera için yılda 3 milyon euro garanti para ve 12 bin 500 euro da maç başı para ile sözleşmesine de15 milyon euro’ya serbest kalırmaddesi ekletmek istedi. Sarı-kırmızılı yönetim ise bu teklifi rafa kaldırdı.

Amkspor

15 milyona serbest mi kalir? Saka mi bu? O menajeri bulun sabah a kadar agizini burnunu kirin.

25 Milyon Euro'ya serbest kalır maddesi ekletelim, yıllık maaşına da 400.000 € cidden az, düz 3 milyon Euro yapmaları lazım, Riera bile 3 alıyordu.

Muslera giderse yakarım lan heryeri !

Tapatalk

3milyon euro normal 12.500 maç başı da normal. Ama 15 az. Belli ki bu menajer birileriyle görüşmüş, anlaşmış. En az 25-30 serbest kalma maddesi olmadan imzalarlarsa Lazio'nun Muslera'yı bize vermesinden daha salak bir hamle yapmış oluruz.

ne 25 i kimi koyacağız yerine. en az 40 olmalı. işinize gelirse kardeşim. yıllık ücretide 3m euro olursa adaletli olur

3 Milyon istiyorsa versinler. Bu adamın değerini bilmemiz lazım. Dünya kupası var,allah korusun ordan sonra kapımıza dayanırlar,hiç gerek yok. Koy 40 Milyonluk opsiyonu kontratına aynı portekiz takımlarının her oyuncularına yaptıkları gibi, sonra kafamız rahat olsun.

Tapatalk

Ben anlamadım bu işi.

Nando için 3,5 bile az olabilir ama bizde kemiksiz aldığı için hak ediyor diyelim.

Ama bu sözleşmenin fesih bedeli 25-30 milyon euro olmalı.15 ne ?

Gitmesine karsiyim..ancak 25,40 milyon yazanlar neyin kafasini yasiyor..simdiye kadar kac kaleci o fiyatlara gitmis?sakIn bana buffon'u örnek vermeyin..

Maaşı ile ilgili orta yol bulunur da 15 serbest kalma maddesi olmamalı.

koysunlar 25 milyon serbest kalma maddesi, yıllık ücret de ne istiyosa verilmeli.

Geri
Üst Alt