Muslera'dan Taraftara Tepki

Adam sonuna kadar haklı.

Helal olsun takımdaşlık budur

tapatalk

Muslera'nın tepkisi, Sneijder'in maç sonunda taraftara ıslık konusundaki sitemi...

Gereksiz yükleniyor taraftar.

Tepki gösterilen adamlar haricinde takımın geri kalanını da kötü etkiliyorlar.

Takım arkadaşını savunma duygusu taşıması güzel bir olay... Bu konuda takdir ettim lakin taraftara o hareketler olmamış yakışmamış. Neyse ki taraftar gözünde oldukça kredisi olan bir oyuncu. Çok büyütüleceğini sanmıyorum. Lakin şu görüntü bile Selçuk ve Burak denen kankilerden acilen kurtulmamız gerektiğini gözler önüne seriyor. Yoksa bu herifler sergiledikleri ruhsuzluklarıyla camiayı birbirine düşürecekler belli oldu!

Takımda birlik olma adına iyi ama Selçuk ve Burak'a verilen tepkide taraftar haklı bu adamlar sadece bu maçta kötü oynamadılar 2 senedir böyleler

İyi de insan doluyor be Muslera. O Selçuk dayak hakediyor bırak ıslığı.

Bu taraftar her zaman kendisine büyük destek verdi. Benim en sevdiğim oyuncudur takımdaki, Burak Selçuk gibiler için taraftara o hareketleri yapmayacaktı

Moderatör tarafında düzenlendi:
İçeriğine katılmasamda takımı sahiplenmesi takdir edilesi.

Naptı bilmiyorum su an ama savunması guzel. Nası olduguna bakmak lazım.
Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk

Selçuk az süre ıslıklandı, bu süre oynadığı futbolumsu şey ile eş olmalıydı. Yakıştıramadım renktaşlarıma.

bu şekilde bok takarız 4. yıldızı
daha ilk haftadan başladık
selçuku o pazubandı tugaya verdiğinde ıslıklayacaktınız siz bastınız bağrınıza

Muslera ayrı da
Kusura bakmasınlar sözleşme yapmaya gelince profesyoneliz, yollanmaya gelince gitmeyiz, ıslığa gelince yapmayın etkileniyoruz...
Öyle bir dünya yok malesef

Taraftarlar rezildi rezil. Zaman zaman ayni seyircisiz mac gibi hssettim. Susup susup Selcuk cikinca bir anda hepsi YUUUUHHH bagirmadi mi. Öyle de olmaz.
SL macinda bile dolduramadik, artik ne diyeyim. Lig maclarijda en fzla 5 bin taraftar gelir herhalde.
Musleranin bu hareketini destekliyorum

haftaya burak balıkesire 3 tane atar sonraki hafta arena da alkışlanır... bu iş böyledir...

taraftar iki yüzlüdür... anında dönüverir... yüksek çıkan sesi hemen taklit eder... alkışlar fazlaysa alkışlar... ıslıklar fazlaysa ıslıklar...

bu yönetimle, bu teknik kadroyla, bu futbolcularla bu takım bu sene şampiyon olur... çeyrek final de görür... ama bu taraftarla değil...

Bu arada stadın bu kadar boş olmasının passolig falan olayıyla var mıydı alakası tam bilmiyorum o işleri de. Sesi de çıkmadı kimsenin zaten seyircisiz maç gibiydi resmen. Hiç baskı kuramadık.

Elin Uruguay'ından gelmiş adam 3 senede Galatasaraylı olmanın ne demek oldugunu kavramış. Senelerdir sözde Galatasaraylıyım diye geçinen tribündekiler anlayamadı bir türlü

Geri
Üst Alt