Muslera'nın Duran Top Zaafı Ne Olacak?

muslera dünyanın en çok kazanan 3-5 kalecisinden biri. bu sene kötü bir performans sergiliyor. en az 4/5 maçı musleranın büyük hatalarıyla kaybettik. iyi kaleci evet ama bu sene kötü. gerçekleri kabul etmek gerekir.

böyle diyenler genellıkle kuş çıkıyor.. şüphelendim

Musleranin bu sezonki performansi abartildigi kadar kötü degil, ama üst düzey kaleci gibi de oynamiyor.

Musleranin bu sezonki performansi abartildigi kadar kötü degil, ama üst düzey kaleci gibi de oynamiyor.

En büyük sorun zaten takimin defansif anlayisinin berbat ötesi olmasini gectim hic bir sekilde olmamasi. Takim savunmasi nedir, savunma nasil yapilir tüm takim bilmiyor.

Orta sahamizi gecen her rakip kolayca pozisyona giriyor. Kaleci de bir yere kadar kurtarir seni, gece sezon kurtardi kac kere sampiyonlugun bas mimari oldu bu sayede.

Ama takimin defansif yönü gecen seneden daha da kötü. Kaleye Neueri koy o da bir süre sonra kafayi siyirir vallah. Muslera'nin tabiki hatalari oldu ama bence bu takimda tartisilacak en son mevkii kale. Senin bir kere ne defansin var ne de orta sahan, kaleye 2 tane kaleci koysan yine de bir halt olmaz.

Öyle bu sezon önceki sezonlara göre iyi değil.Sonuçta o da insan tüm takım olumsuz etkilenecek muslera etkilenmeyecek diye bir kural yok.Hocaların saçma tercihleri defansların saçma sapan hataları ve rakip forvetleri elini kolunu sallayarak geçirmeleri adamda ne zaman karşı karşıya kalacam da gol yiyecem etkisi bırakmıştır.Şahsen musleranın durumunda olmak istemezdim.

Takımın kötü oyununun Musleraya etki etmemesi imkansız bir kere konsantrasyonu etkilenir insanın.Takım iyi olsa performansı kesinlikle üst düzeye gelir bence,3 hoca değişti saçma sapan yönetim var başımızda.

Ah murslera kendine gel

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera kötü performans göstermiyo savunma yok , orta saha yok rakip takım elini kolunu sallayarak pozisyona giriyo muslera ne yapsın her maç 10 20 top çıkarmasını mı bekliyorsunuz hayal dünyasından çıkın lütfen.

Sivas ve Osmanlı (dışarda ve içerde) maçlarında yediği goller? tamam takım çok kötü fakat muslera da kötü. ligde bu sezon kaleci sıralaması yapılsa ilk 3e giremez.

böyle diyenler genellıkle kuş çıkıyor.. şüphelendim

muslera bu sezon en az 4 maçta çok büyük hatalar yaparak goller yemedi mi? biraz gerçekçi olun yahu. kimse muslera satılsın falan demiyor. sadece bu sezon kötü performans sergiliyor diyorum. eleştiri iyidir asıl sizin gibiler hatalı gol yese bile şakşakçılık yapıp görmezden gelirse bu muslerayı kötü etkiler.

Sivas ve Osmanlı (dışarda ve içerde) maçlarında yediği goller? tamam takım çok kötü fakat muslera da kötü. ligde bu sezon kaleci sıralaması yapılsa ilk 3e giremez.

onların 3 katı kadarda puan kazandırdığı maç var. Muslera ilk 3'e giremez lafınıda sanırım anca bir fenerli söyler kim girecek ilk 3 e tolga'mı? Babacan mı?

Muslera'nın duran top zaafı olmadığını net bir şekilde söyleyebilirim. Senin oyuncuların topa sıçrama zahmetine bile girmiyorsa bu muslera'nın suçumu? en basiti lazio maçında donk ve chedju'nın yedirdiği golleri hatırlayın o pozisyonda kaleye neuer'ide koysan o golleri yer.

Son düzenleme:
Eleştirilecek en son kişi muslera olmalı. Muslera nın sayıf noktası ama yerde gelen sert şutlar bence sayıf noktasını ilaki söylemek gerekirse.

onların 3 katı kadarda puan kazandırdığı maç var. Muslera ilk 3'e giremez lafınıda sanırım anca bir fenerli söyler kim girecek ilk 3 e tolga'mı? Babacan mı?

bu sezon musleranın aldığı 3 maç söyle? söyleyemezsin yok çünkü. ben sana verdiği en az 4 maç söyledim.

Geri
Üst Alt