muslera'nın psv maçından sonraki özür paylaşımını kaldırması

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Bu gece böyle bir şey yaşanmış neye yormak gerek.

Herkes hocadan bıktı demektir.Diger oyunculardada istek hirs yok.

Ondan daha büyük sıçtım. Onu gölgede bıraktım gibi bi anlamı olabilir.

iki ihtimal var bence

1- mahçup oldu
2- tepki yedi,atar yapıyor.

ikincisi bana daha yüksek ihtimal gibi geldi çünkü manevi babasından öğrenmiştir taraftara atar yapmayı. 2 maçta rakibe 3 golü doğrudan ikram eden buffon olsa tepki yer.

ozur paylasimi mi yapmisti ?
ben ozur diledigini hatirlamiyorum.

Özür dilemeye yüzü kalmadığı için olabilir, daha bunlar ne ki her sıçtığımda özür dileyecek olsak ohoo demiştir, haftada bir özür paylaşımı mı atsın adam ?

Vefa gösterelim, elleri küçük bir tanemiz o bizim, 10 yıldır bu kulübe hizmet ediyor hemen gömmek olmaz, 500 maç kötü oynasa da o bizim her şeyimiz :sarıkalp::kırmızıkalp:

Ya bu adam muslera yahu. Cidden bizim taraftar bir mağlubiyet almasın, bir oyuncu kötü oynamasın. İnternete giresim gelmiyor. Evet formsuz başladı Muslera, fakat bu adam yıllardan beri bizim canımız ciğerimiz. Performansını yükselticektir. Yükseltemezse de ki ben bunu düşünmüyorum, oturur uygun bir fiyatla falan yollar ayrılır.

Tamam iyisin hoşsun seni severiz destek de verelim ama çok pis hatalar yapıyorsun be muslera ne olur kendine gel artık

iki ihtimal var bence

1- mahçup oldu
2- tepki yedi,atar yapıyor.

ikincisi bana daha yüksek ihtimal gibi geldi çünkü manevi babasından öğrenmiştir taraftara atar yapmayı. 2 maçta rakibe 3 golü doğrudan ikram eden buffon olsa tepki yer.
3 maçta 4 gol renkdaş.

Geri
Üst Alt