Muslera'ya Talip Var!

Muslera satılabilir sıkıntı değil ama iyi bir planın varsa. Ben bizim klüpte böyle bir olay hiç görmediğim için kalsın çünkü satarlarsa gider saçma sapan bir kaleci alırlar

15M veren varsa Cengiz yönetimi sırtında tasir İngiltere'ye kadar ki doğrusu da bu. Kesinlikle 15M filan teklif eden varsa 1 dk düşünmemek lazım. Ama ben teklif vs olduğuna kesinlikle inanmıyorum.

Muslera CL'de harikalar yaratırken bile böyle bı teklif almadık. Ki o zamanlar yaşı da gençti.

Kısaca geçiniz efendim geçiniz.

Bence Muslera futbol kariyerini bizde bitirip tarihe geçecek. Benim tahminim 37 yaşına kadar bizde oynamaya devam eder.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15 taban fiyat olarak belirlenip daha farzlası için görüşülmeli.

Muslera 37sine kadar burada oynayıp, sonra antrenör olacak inşallah

Muslera yi biz gozumuzde cok buyutuyoruz. Dunyanin en buyuk 10 kalecisinden biri.. Ilk bes kaleciden biri vesaire..

Arkadaslar evet, Muslera sempatik, sevimli, iyi bir kaleci ama abartildigi kadar da degil..

Iste gorduk DK da ne kaleciler var.. Bir de DK oynamayan ust duzey kaleciler var..

Herneyse , sadede gelelim : Bir kaleci iyi ise muhakkak alicisi cikar.. Alici kesin kararli ise de bastirir parayi alir. Muslera icin 20m€ ya hayir denilmez.. Keske oyle bir teklif gelse.. Elimiz cok rahatlar..

Satıp ospina ayarında kaleci gelirse olur

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle sonuna kadar kalmalı hiç bir şekilde yolları ayırmamak lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesinlikle sonuna kadar kalmalı hiç bir şekilde yolları ayırmamak lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt