- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Forum ciddi bir kurum. Böyle soytarılıklar yapmaz.B
Belki Galatasaray haricinde kabul etmemek için soruyorlar beybi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum ciddi bir kurum. Böyle soytarılıklar yapmaz.B
Belki Galatasaray haricinde kabul etmemek için soruyorlar beybi.
Başka takımlı olmakla başka takımlı olup Galatasaraylı gibi davranmak aynı şey mi TeaMahirÖncelikle geçmiş olsun @Mustafa Alp Demirci . Benden sana bir tavsiye öncelikle gerçeği itiraf etmen. Ardından forumdan atılmaman için aşağıdaki fotoğrafı savunma dosyana koymandır. Bu forumda başka takımlı olmak yasak olsaydı üye formunda bu soru sorulmazdı.
Ekli dosyayı görüntüle 145585
Avukat tutma hakkı var mı konseyde adminim.Başka takımlı olmakla başka takımlı olup Galatasaraylı gibi davranmak aynı şeyi TeaMahir
Haklısın. Onun da sebebi var. Bir yargılanma olursa savunma yapacaktır.Başka takımlı olmakla başka takımlı olup Galatasaraylı gibi davranmak aynı şey mi TeaMahir
Ben savunma avukatı olmak istiyorum.Akşam için konseyi, jüriyi ve konuyu ayarla @Doruk Ata TANRIVERDİ
Ben savunma avukatı olmak istiyorum.
Buradaki çoğu kişiden daha büyük Galatasaraylı olduğum defalarca kanıtlanmıştır Ahmet Ulukırlı.1 taşla 1 hamsi 1 kuş vuracağız gibi geliyor.
@Serkan HeybetBen savunma avukatı olmak istiyorum.
Buradaki çoğu kişiden daha büyük Galatasaraylı olduğum defalarca kanıtlanmıştır Ahmet Ulukırlı.
Buradaki çoğu kişiden daha büyük Galatasaraylı olduğum defalarca kanıtlanmıştır Ahmet Ulukırlı.