Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.816
- 93.573
- 5.263
Abv!İsim baban benim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abv!İsim baban benim
Galeyana gelmedi ya bi türlü şu kaostan bi tane mıh çıkaramadıkAğaya karşı gelmek olmaz. Lakin daha dün ki modların galeyanına gelmen şahsımı üzdü.
Benim hedefim yoktu kaostan 1-2 kişi düşer diye bekliyodum olmadı. Üzdün @Keramettin TANRIVERDİBu gece bi punduna getirip teakanı uçururum diyodum ama elim havada kaldı
Semih Çiğdem ismimi simdiden özledimYalnız bu ismi taşımak bir gururdur hakkını vermek gerekir
Daha çok fırsat bulursun gibi.Bu gece bi punduna getirip teakanı uçururum diyodum ama elim havada kaldı
sen 1-2 gün dinlen@Onur Kara kafana dağıtsam bir kere!!!
Konumuna yaz gerçek adım Semih Çiğdem'dir taklitlerimden sakının diyeSemih Çiğdem ismimi simdiden özledim
Gsc de her daim sürprizlere açık olacaksın keramettinin en tehlikeli anı mizaha susadığı andır.Kabak bizim basimiza patladi.Ne guzel Nobette takiliyordum keske buraya hic bakmasaydim.
Hocama danışmam lazım @Keramettin TANRIVERDİ
Uçurmada yeni 1 model getirsek; maç günlerinden men, bu pilot projeyi eski ve yeni motzların üstünde deneyeceğimizi bu vesileynen burdan duyursak @Keramettin TANRIVERDİBenim hedefim yoktu kaostan 1-2 kişi düşer diye bekliyodum olmadı. Üzdün @Keramettin TANRIVERDİ
Deney laboratuvarı mı ulan burası?Uçurmada yeni 1 model getirsek; maç günlerinden men, bu pilot projeyi eski ve yeni motzların üstünde deneyeceğimizi bu vesileynen burdan duyursak @Keramettin TANRIVERDİ
Maç günü tamamen değil de Maçtan 10 dk önce bassak cezayı daha tatlıUçurmada yeni 1 model getirsek; maç günlerinden men, bu pilot projeyi eski ve yeni motzların üstünde deneyeceğimizi bu vesileynen burdan duyursak @Keramettin TANRIVERDİ
Bu sene yılbaşını kutladın mı?Gsc de her daim sürprizlere açık olacaksın keramettinin en tehlikeli anı mizaha susadığı andır.
Bak bana son 3 ayda 25 kere adım değişti.