- 1 Haziran 2015
- 28.010
- 19.539
- 2.148
dar ağacında da olsak son sözümüz galatasaraygscye bırakacağın son not ne olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dar ağacında da olsak son sözümüz galatasaraygscye bırakacağın son not ne olurdu

Konuda eğlenmeyen tek isim Bakan Buz ahbabımız, mortza y yedirmeye kararlı.
Kafasına dağıtsam bir kere
Bakan Buz 2021
Kafası dağıtılmalıdır
Motzun kafasına dağıtılırsa bu gece uyuyamam
Motzun kafasına dağıtılırsa bu gece uyuyamam
Manyak bir herifSalak salak bi b.k anlamadan mizaha kendimi kaptırıp siz gülüyorsunuz diye gülüyordum, dedim olay neymiş geçmiş sayfalara bakayım, yukarıdaki mesajlara denk geldim sen ne tuhaf adamsın yav.
Her postuna hasbinallah çekmeme rağmen severim kendisini
Bunu nasıl başarıyor anlamadım
Salak salak bi b.k anlamadan mizaha kendimi kaptırıp siz gülüyorsunuz diye gülüyordum, dedim olay neymiş geçmiş sayfalara bakayım, yukarıdaki mesajlara denk geldim sen ne tuhaf adamsın yav.
Hakanın mesajı hayatının mottosu oldu bu delininSalak salak bi b.k anlamadan mizaha kendimi kaptırıp siz gülüyorsunuz diye gülüyordum, dedim olay neymiş geçmiş sayfalara bakayım, yukarıdaki mesajlara denk geldim sen ne tuhaf adamsın yav.
kafasina dagitsam bir kere
Efsane 1 postHakanın mesajı hayatının mottosu oldu bu delinin
2021in en iyi mesajıEfsane 1 post
Normal yaw bende evde dolanırken bakkala giderken bile söylüyorum kendi kendime.Hakanın mesajı hayatının mottosu oldu bu delinin
Bende sölüyom valla salmak lazım inceden forumu yoksa deliricezNormal yaw bende evde dolanırken bakkala giderken bile söylüyorum kendi kendime.
Artık çok geçBende sölüyom valla salmak lazım inceden forumu yoksa deliricez