- 1 Ağustos 2014
- 63.916
- 75.168
- 4.338
mıhlanmam için forumun %95'i can atıyor gibi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mıhlanmam için forumun %95'i can atıyor gibi![]()
Hakan 1 kartopuydu artık o 1 çığmıhlanmam için forumun %95'i can atıyor gibi![]()
ipe götürseler iskemleye tekmeyi vurmak için birbiriyle yarışacak dostları görmek büyük bir hayal kırıklığı yaşamama sebep olduHakan 1 kartopuydu artık o 1 çığ
Düşenin dostu olmaz burada yiğen. Bir bakmışsın kardeşim dediğin arkana geçmiş.ipe götürseler iskemleye tekmeyi vurmak için birbiriyle yarışacak dostları görmek büyük bir hayal kırıklığı yaşamama sebep oldu
gsc'ye inancım sarsılmıştır
düzelir mi bilmem![]()
Tahir seni savunmaktan niye vazgeçti hiç düşündün mü renktaş?mıhlanmam için forumun %95'i can atıyor gibi![]()
Ben nedense mihlanmani istemiyorum. Normalde ilk tekmeyi ben vururum ama seni sevdim birkeremıhlanmam için forumun %95'i can atıyor gibi![]()
Bilirkişi yapalım @Doruk Ata TANRIVERDİKonseyde yer alabilir miyim @Keramettin TANRIVERDİ
Akşam yargılama esnasında burada olmazsan senin durum da kötü.zuahhahhhaha
puahahhaha
Mozart’ın kulağına kar suyu kaçmışNe konuşmuşsunuz ya konu ne yakalayamadım
GSCimbom Mobile App
Jüriye @Serkan Heybet dayıyı ekleyelim. Yılların vermiş olduğu hayat dersleri mahkemede Motz'un mıhlanması için faideli olacaktır. Tecrübe iyidir.Akşam yargılama esnasında burada olmazsan senin durum da kötü.
Mortz hamsisevermiş dedikodularına yanıt arıyoruz bu geceki ayin vasıtasi ile.Ne konuşmuşsunuz ya konu ne yakalayamadım
GSCimbom Mobile App
Adamın konumunda götçü yazıyor.Jüriye @Serkan Heybet dayıyı ekleyelim. Yılların vermiş olduğu hayat dersleri mahkemede Motz'un mıhlanması için faideli olacaktır. Tecrübe iyidir.