mustafa alp motz

tatlı dağıtalım
FIMtFC9XMAUw_aM

son dk : motz'un forum içinde bir bağlantısının olduğu, bu bağlantının aynı zamanda göztepe taraftarı ve g.tçü olduğu yönünde bir istihbarat elimize ulaşmıştır.

yargılama sürecine bu şahıs da dahil edilecektir.
Direkt Hataysporlu ve aynı zamanda FB sempatizanı olduğunu bizzat itiraf eden bile var!..Aslen hangi takımı tutar, hangisine sempatisi vardır, gönlünde Galatasarayımıza yer var mıdır, bilen yok?!..

Zora düşmüş -belki de masum- bir renktaşımızı savunacacağını söyleyip, sonra yüz üstü bırakan da aynı şahıs üstelik!!..Elin değmişken hani diyorum!..

Direkt Hataysporlu ve aynı zamanda FB sempatizanı olduğunu bizzat itiraf eden bile var!..Aslen hangi takımı tutar, hangisine sempatisi vardır, gönlünde Galatasarayımıza yer var mıdır, bilen yok?!..

Zora düşmüş -belki de masum- bir renktaşımızı savunacacağını söyleyip, sonra yüz üstü bırakan da aynı şahıs üstelik!!..Elin değmişken hani diyorum!..

Sabah o şahısa kuş dedim diye 3kağıtçı damgası yedim.

Tahirin çocukluğundan GS formalı fotoğrafları var.

Garip olan yine çocukluğundan FB formalı fotoları da var.

Geri
Üst Alt